Ursus Breweries lansează Ciucaș Malzbier, în ediție limitată

Ursus Breweries lansează Ciucaș Malzbier, o ediție limitată dedicată celei de-a zecea ediții de Oktoberfest desfășurată anul acesta în perioada 6-16 septembrie în Brașov. Noua ediție va fi disponibilă până la finalul lunii noiembrie și este disponibilă atât în cadrul Oktoberfest și în rețelele de comerț modern și tradițional. În cadrul festivalului, Ciucaș Malzbier va fi disponibil în exclusivitate la draft.

„Ciucaș este berea care a însoțit Oktoberfest de la începuturile sale. Este un festival de care ne simțim foarte apropiați și ne-am bucurat să marcăm aniversarea a 10 ediții printr-un cadou special oferit festivalului și vizitatorilor săi, o ediție limitată inspirată de aromele și atmosfera Oktoberfest. Sperăm ca Ciucaș Malzbier să fie apreciată și să aducă relaxare oriunde va fi savurată ”, afirmă Andrei Mihăilă Crăciun, Senior Brand Manager Ciucaș.
Ciucaș le-a pregătit vizitatorilor o mulțime de prilejuri de relaxare și distracție: pescuitul de doze de Ciucaș din heleșteu, jocul de table pe un format gigant sau întreceri între cine aruncă cei mai mulți covrigi pe coarnele cerbului Cornel.

Ciucas răsplăteşte distracţia responsabilă
În acest an, oaspeții Oktoberfest responsabili vor fi recompensaţi cu diverse premii pentru contribuţia la colectarea şi reciclarea ambalajelor de aluminiu si paharele de plastic de 400ml.

„Compania Ursus Breweries se numără printre pionierii implementării activităților de colectare a ambalajelor cu prilejul unor evenimente de anvergură, precum Oktoberfest. Suntem încântați să contribuim, nu doar la dezvoltarea unui mare festival al Brașovului, dar și la promovarea unui comportament responsabil în ceea ce priveşte protecţia mediului”, adaugă Robert Uzuna, Vicepreședinte Corporate Affairs Ursus Breweries.

Ciucaș aduce în premieră la Oktoberfest sistemul inteligent ECOCAN de colectare doze și sistemul SIGUREC de colectare pahare de plastic. Cu ajutorul unor dispozitive care pot colecta și compacta ambalaje în vederea reciclării, Ciucaș îi invită pe participanţi să returneze dozele si paharele de bere consumate în cadrul Oktoberfest. Evenimentele sustenabile care nu lasă în urmă deșeuri de ambalaje fac parte integrantă din strategia Ursus Breweries, iar acest lucru a fost posibil cu ajutorul partenerilor CanPack Recycling, EveryCanCounts România, GreenPoint și SIGUREC.