Un nou local KFC se deschide la Baia Mare

Sphera Franchise Group, operatorul pe plan local, în sistem de master-franciză, a lanțului de restaurante KFC, anunță deschiderea unei noi unități în cadrul centrului comercial Baia Mare Value Center.

Realizat cu designul și tehnologia specifice brandului, în conformitate cu standardele de siguranță KFC, precum și cu cele impuse de autorități în contextul generat de pandemie, noul restaurant are o suprafață de aproximativ 170 mp și este situat pe Blvd București nr. 53.

Pentru a se alinia cu rigurozitate noilor măsuri de siguranță, angajații din restaurant vor fi dotați cu mănuși, măști de unică folosință, precum și cu viziere. Suprafețele din bucătarie și din întreaga locație vor fi dezinfectate de mai multe ori pe zi, în incintă au fost amplasate recipiente cu dezinfectanți și este încurajată plata cu cardul.

Momentan, restaurantul este deschis în regim take away până la noi directive din partea autorităților, iar fanii brandului sunt așteptați în fiecare zi să comande produsele lor preferate.

În plus, odată cu dezvoltarea celei de-a doua unități din Baia Mare, KFC creează noi locuri de muncă și angajează 35 de persoane în funcţii precum: Lucrător Bucătărie, Casier, Bucătar, Asistent Manager. Angajarea nu este condiționată de experiența anterioară de lucru, principalele calități ale membrilor echipei fiind atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare în domeniu.