Un Burger King cu livrare la domiciliu s-a deschis la București, în Piața Universității

Un nou restaurant Burger King s-a deschis la București, în Piața Universității, deocamdată, doar pentru serviciile de tip food delivery. Este primul său restaurant stradal din România, iar opțiunea delivery este disponibilă prin partenerii – Glovo, Uber Eats și Takeaway.com.

Noul restaurant Burger King din București se află pe Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 2 și a recrutat o echipă de 40 de experți în burgeri pregătiți pe grătar. Compania a luat toate măsurile de siguranță și igienă necesară pentru pregătirea comenzilor. De la dispunerea de recipiente cu dezinfectant în toate punctele-cheie din restaurant, la echiparea angajaților cu măști și mănuși.

Burger King a pregătit și o ofertă specială pentru comenzile online: Meniul #stayhome – un meniu complet pentru trei persoane, la un preț promoțional și care este disponibil în variantele vită (include un Big King, un Double Cheeseburger, 6 Onion Rings, 6 Chili Cheese Nuggets) și pui (include un Chicken Royale, 6 Chicken Nuggets cu 1 sos, 4 Camembert Bites) alături de o porție de Cartofi prăjiți XXL și 2 x Pepsi 0.5l.

Zonele de livrare din București acoperite în prezent de Burger King sunt zona centrală și cartierele Berceni & Militari. Atât restaurantul nou deschis în zona Universitate, cât și cel din incinta Mega Mall vor putea susține toate comenzile venite din partea clienților în intervalul orar 09:00 – 22:00.

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele Burger King din întreaga lume. Înființat în 1954, Burger King este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, Home of the Whopper și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

AmRest Holdings este cel mai mare operator de restaurante multibrand tip franciză din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri în 25 de țări. AmRest operează francize pentru branduri, precum: KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, pentru mărcile proprii Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog și KABB.