Transilvania Nuts – partener și expozant al evenimentului Retail & HoReCa Distribution

Transilvania Nuts se alătură evenimentului Retail & Horeca Distribution din 16 septembrie 2021, în calitate de partener și expozant. Transilvania Nuts este o companie aflată într-un proces amplu de dezvoltare de produse noi, pentru a oferi un portofoliu cât mai larg și mai atractiv pentru retail. Brandul Nutribon a fost repoziționat, are o nouă imagine și a fost diversificat.

Astfel, sub brandul Nutribon compania a dezvoltat mai multe subcategorii, care însumează circa 40 de articole. Astăzi sunt prezenţi în piață în categoria batoanelor cu nuci şi fructe, a mixurilor crude, a mixurilor coapte dulci/sărate şi acoperă segmentul fructelor deshidratate şi al seminţelor.

Recent, au început să se adreseze şi clienţilor din segmentul cofetăriilor, patiseriilor, laboratoarelor, firmelor de catering ş.a.
Anual, compania procesează peste 6.000 de tone de nucă în coajă, atât pentru contractele de furnizare de materie primă, cât şi pentru produsele dezvoltate pentru retail. Au în derulare un proiect de investiţii pentru modernizarea unităţii actuale de producţie, dar şi un altul pentru dezvoltarea unei fabrici noi, dedicată produselor destinate retailului.
“Avem în continuare apetit pentru investiţii. Ne propunem să creştem capacitatea de ambalare, continuăm să investim atât în zona de depozitare, cât şi în linii speciale de procesare şi producţie, ca urmare a cererilor şi a nevoilor identificate în rândul clienţilor din retail.”, spune Alexandru Chiric, CEO-ul Transilvania Nuts.


Antreprenorii și managerii din sectorul de distribuție FMCG în Retail și HoReCa, precum și reprezentanții producătorilor de bunuri și servicii pentru această industrie se vor întâlni la Retail & HoReCa Distribution Conference 2021, ediția a VI-a, eveniment organizat de publicația Modern Buyer, pe 16 septembrie 2021, la Hotel Qosmo**** din Brașov.


Modern Buyer așteaptă şi la această ediție un număr de 200 de participanţi, din rândul companiilor specializate în distribuția către TT sau HORECA, din diverse regiuni ale țării, dar şi al furnizorilor de soluții pentru acest sector: software, ambalaje, training, logistică, transport ș.a.


Structura evenimentului Retail & Horeca Distribution

Conferință
Retail & Horeca Distribution Conference va fi un excelent prilej pentru a vă prezenta o radiografie a sectorului de distribuție FMCG românesc în 2021, prin lansarea Ghidului Distribuitorilor*, ediția a VI-a. Așadar, în prima parte a evenimentului vă vom prezenta cifrele-cheie din evoluţia sectorului de distribuţie în retail şi HoReCa, împreună cu principalele concluzii şi date oferite de partenerul nostru, KeysFin, unul dintre principalii jucători din piața locală de business information.

În panelul din Partea a II-a: “Parteneriatul dintre producători şi distribuitori“, am invitat reprezentanții companiilor FMCG să își prezinte modelul de colaborare producător-distribuitor-comerciant sau operator HoReCa, pentru optimizarea acestei relaţii.

În partea a III-a: „Planificarea businessului pe termen scurt și mediu”, în panelul dedicat distribuitorilor cu afaceri proprii, vom pune accentul pe factorii de care țin cont în planificarea afacerii lor, antreprenorii de succes din sector. Vom discuta despre creșterea eficienței afacerii de distribuție și vom identifica acele soluții câștigătoare pentru succesul businessului.

Expo Hall
Expo Hall este spațiul expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional și operatorilor HoReCa. Expozanții vor beneficia de standuri personalizate, unde pot organiza prezentări de produse și unde își pot invita partenerii de prezenți la eveniment.

Cină de afaceri
Cina de afaceri din seara zilei de 16 septembrie 2021, pe care Modern Buyer o va oferi invitaților va crea cadrul perfect pentru discuții relaxate și posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare.

Detalii despre înscrierile la cea de-a VI-a ediție a Retail & Horeca Distribution, unicul eveniment B&B dedicat exclusiv industriei de distribuție puteți obține de la colegii noștri: Aurelia Grigorescu (aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro) și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0767118833 și 0729880041.

Pe măsură ce evenimentul se structurează și agenda se definitivează, pe site-ul modernbuyer.ro veți găsi detalii cu privire la speakeri și parteneri. Ca în fiecare an, vă aşteptăm alături de noi!

Partenerii evenimentului


„Distribuitori în Retail şi Horeca”* – ghidul ajuns la ediția 2021 – îşi propune să ofere o imagine cât mai amplă a dinamicii sectorului de distribuţie din România. Vom prezenta indicatorii financiari ai companiilor din distribuția FMCG din România, precum: cifră de afaceri, profit net, productivitate, rentabilitatea capitalului, rata rentabilității activelor, dar şi alţi indicatori-cheie, precum: evoluţia portofoliului de produse, aria şi canalele de vânzare acoperite, numărul de clienţi, suprafaţa de depozitare ş.a.

„Distribuitori în Retail şi Horeca” va cuprinde un top al celor mai mari companii de distribuție din ţară, precum şi câte un Top 10 distribuitori pentru fiecare regiune geografică în parte. Ediţia 2021 a ghidului „Distribuitori în Retail și Horeca” cuprinde peste 150 de companii de distribuție din întreaga ţară, cu un profil actualizat.


Notă: Companiile care au achiziţionat bilet de participare la evenimentul Retail & Horeca Distribution vor beneficia de un discount de 50% la achiziţia acestui ghid. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la telefon 0729 880 041 sau 031.425.38.92.

Articolul precedentMaria Group – partener și expozant al evenimentului Retail & HoReCa Distribution
Articolul următorEkol România – partener al evenimentului Retail& HoReCa Distribution
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.