Trangourmet Germania și Dr. Oetker lansează un joint-venture

Transgourmet Germania (divizia de cash&carry și food service B2B a retailerului elvețian Coop) și producătorul german Dr. Oetker lansează Food & Beverage Services, un joint-venture dedicat serviciilor de catering, informează portalul Food Service Deutschland.

Scopul noii companii înființate este de a dezvolta și de a extinde sistematic platforma de distribuție a alimentelor și băuturilor alcoolice, Team Beverage, care aparține Transgourmet.

Noul joint venture – compania Food & Beverage Services- își propune să ofere „soluții noi și complete pentru piața produselor alimentare și a băuturilor”.

„Pentru a răspunde cu succes provocării cu care se confruntă piața băuturilor și horeca, este necesară o nouă extindere calitativă și cantitativă a platformei Team Beverage. Alianța cu grupul Oetker ar trebui să consolideze ireversibil poziția Team Beverage – în combinație cu afacerea noastră alimentară – ca principală platformă a pieței germane de catering”. , a declarat Frank Seipelt, CEO-ul Transgourmet Central & Eastern Europe.

„Cu cât suntem mai capabili să reunim într-o singură ofertă servicii și produse de la diferiți jucători, cu atât valoarea este mai mare pentru client. Prin urmare, suntem încântați că am găsit un partener în Transgourmet, cu care vom dezvolta proactiv și flexibil platforma existentă cu o abordare anticipativă.” a declarat Niels Lorenz, General Manager, membru al echipei de management a grupului Oetker.

„Împreună vom putea să oferim diferiților jucători din piață o soluție completă care le va permite să își structureze modelele lor de afaceri, încât să poată să satisfacă și mai bine viitoarele cereri ale clienților”.