Toneli Holding susține, de Paști, peste 1.100 de persoane defavorizate

Toneli Holding, principalul producător de ouă din România este alături de cauzele sociale și, în parteneriat cu Asociația Colecționar de Fapte Bune, derulează acțiuni de tip CSR pentru a aduce, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, și nu numai, o rază de soare în viața a peste 1.100 de persoane.

Astfel, Toneli și-a propus să îmbogățească mesele a peste 1.100 de români pentru care, cu siguranță, orice ajutor este binevenit.

Începând cu acest an, Toneli susține cu produse proprii acțiunile umanitare ale Fundației Regale Margareta a României și ale Asociației Diaconia, membră a Patriarhiei Bucureștilor.

„Fundația Regală susține acțiuni de ajutor pentru vârstnicii singuri, cu sprijinul voluntarilor care ajung în casele seniorilor lunar și de sărbători. Cu ocazia Paștelui, am pregătit pachete cu produse alimentare și tradiționale, prin contribuțiile unor sponsori și donatori generoși. Anul acesta, ouăle de Paști și vopseaua decorativă au fost oferite de Toneli, un nou sponsor care s-a alăturat proiectului Fondul pentru Vârstnici”, declară Mugurel Mărgărit, Director Executiv, Fundația Regală Margareta a României.

De asemenea, Toneli Holding este, din luna aprilie, alături de Asociația Diaconia, care gestionează în București, șase cantine sociale, câte una în fiecare sector, unde persoanele cu posibilități reduse vin și primesc hrană caldă.

„A fost o bucurie întâlnirea cu oamenii de la Familia Toneli și de la Asociația Colecționari de Fapte bune. Pentru Sfintele Paști ne-au oferit un ajutor substanțial constând din ouă, alimente specifice perioadei Pascale, pentru 500 dintre beneficiarii cantinelor noastre sociale din București. De asemenea, am demarat discuțiile pentru colaborări mai ample pe termen lung. Unindu-ne eforturile, vom putea ajuta un număr mai mare de persoane care se confruntă cu dificultăți materiale. Suntem onorați de o asemenea colaborare, cu oameni atât de buni”, a declarat preotul Ionuț Tutea, președintele Asociației Diaconia.

La rândul său, Toni Khoury, Directorul general al Toneli Holding, spune că este extrem de important să întorci binele în comunitatea în care conviețuiești și muncești.

“Compania noastră (nb Toneli Holding), mai presus de poziția de prim jucător și de cotele de piață, a cultivat și dezvoltat un sentiment aparte, acela de familie, de grijă față de cei din jur și, astfel, deloc întâmplător, brandul nostru are un nume elocvent în acest sens – Familia Toneli. Prioritatea noastră este responsabilitatea față de angajații noștri, de partenerii și de oamenii din comunitate. Am dezvoltat la Toneli Holding o cultură organizațională de succes, am atras în echipa noastră oamenii potriviți, alături de care ne implicăm regulat în proiecte sociale și caritabile”, a declarat Toni Khoury, Directorul general al Toneli Holding.

Aceste campanii trebuie să reprezinte firescul oricarei companii. Mi se pare mai mult decât firesc să întoarcem o parte din veniturile companiei în comunitățile unde noi activăm și nu numai acolo”, a completat Toni Khoury.

Potrivit acestuia, Toneli Holding își va construi acțiunile sociale in special pe patru piloni principali: sănătate, educație, sport și Protecția mediului.

Majoritatea proiectelor sociale se vor derula  în parteneriat cu Asociația Colecționar de Fapte Bunem precum și cu alți parteneri ce activează în zona CSR.

„Toneli Holding este momentan sprijinul necesar și major de care orice asociație non-profit are nevoie. Acum, în preajma Sărbătorilor Pascale, suntem bucuroși că avem resurse pentru a iniția foarte multe acțiuni caritabile. Cu prilejul Paștelui, peste 1.100 de persoane vor primi un ajutor și-un zâmbet din partea noastră și a partenerior noștri. De asemenea, lucrăm și la proiecte foarte ample pe termen lung, cum ar fi gestionarea de cantine sociale, investiții în domeniul Sănătății și al Educației, sustinerea de talente în diverse arii de activitate, renovarea unor lăcașuri de cult religios, și multe activități frumoase”, a declarat Otilia Caloian, Directorul Executiv al Asociației Colecționar de Fapte Bune.

Toneli Holding are peste 25 ani de activitate pe piața locală și a dezvoltat un model de business care îi permite să fie lider în România, în producția și distribuția de ouă proaspete de consum și de produse derivate din ouă.

Toneli Holding dezvoltă sustenabil un model de afacere integrată vertical, bazat pe cele mai bune practici în întreg lanțul de producție: de la fabricarea nutrețurilor combinate, ferme de creștere a găinilor pentru ouă de consum, stații de sortare și ambalare ouă și până la distribuție si promovare.

Compania Toneli își desfașoară activitatea în cinci județe din România (Argeș, Dâmbovița, Ialomița, Giurgiu și Teleorman) și este singurul producător care acoperă toate sistemele de creștere ale păsărilor, conform normelor Uniunii Europene: ecologic, free range, sol, volieră, baterii îmbunătățite.

 

 

Articolul precedentCarrefour deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Articolul următorÎnainte de Paști, Auchan invită românii la Săptămâna filierelor de producători locali
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.