Înainte de Paști, Auchan invită românii la Săptămâna filierelor de producători locali

Până pe 30 aprilie 2024, Auchan desfășoară Săptămâna filierelor, pentru al doilea an consecutiv, o campanie unică în România dedicată producătorilor locali certificați cu care retailerul are încheiate parteneriate pe termen lung, prin care aduce și promovează pe rafturile magazinelor sale oferta unică de produse românești cu calitate controlată.

Posesorii cardului de fidelitate MyCLUB Auchan vor primi în această perioadă 10% bani înapoi ca bonus pe card la achiziționarea acestor produse autohtone. Mai mult, clienții vor avea parte și de degustări în magazin pentru anumite articole.

Din cele peste 80 de filiere naționale, în Săptămâna filierelor, Auchan prezintă produse din categorii, precum: legume (roșii, păstârnac, pătrunjel), fructe congelate (afine, mure), fructe uscate, păstrăv de Ceahlău, păstrăv somonat și midii, lactate, ouă, carne de vită bio, carne de pui, de oaie, plante aromatice (busuioc, mentă, mix de plante aromatice), varză murată, precum și miere, gemuri, ulei etc. care sunt disponibile în toată rețeaua de magazine.

Aceste filiere sunt dezvoltate alături de fermieri și agricultori care cultivă fructe și legume sau care cresc animale, cu respect față de mediu, oameni și animale, în conformitate cu etica companiei.

Filierele sunt colaborări pe termen lung cu producătorii locali, prin care Auchan pune la dispoziția clienților produse cu trasabilitate controlată, de la sămânță până la raft, cultivate și obținute cu respect față de consumul de apă și de bunăstarea animalelor. Toate aceste produse sunt special marcate pe ambalaj cu eticheta programului „Cultivăm ce e mai bun”.

„În Săptămâna filierelor, promovăm peste 40 de filiere permanente sau sezoniere, o ofertă unică de produse exclusive, într-o zonă special dedicată din magazinele noastre. Prin programul de filiere, ne dorim să aducem pe mesele românilor cât mai multe produse locale, gustoase, cu calitate controlată”, a afirmat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.

Filierele aduc beneficii atât clienților, cât și fermierilor și producătorilor care dispun de o mai mare predictibilitate a cantităților de produse care vor fi livrate și au certitudinea unui profit sigur, contribuind la dezvoltarea economiei locale.

În Săptămâna filierelor, clienții vor avea ocazia să redescopere și produsele din gama La Masă în România dezvoltată de Auchan sub umbrela filierelor: lactate, brânzeturi, mezeluri.

Gama este formată din peste 100 de articole alimentare, din ingrediente naturale, ce au la baza rețete romanești, tradiționale, realizate în exclusivitate cu producători din România.

Produsele se adresează tuturor celor care apreciază gusturile autentice românești și celor care caută să pună pe mesele familiilor cât mai multe produse autohtone. De asemenea, gama La Masă în România se remarcă printr-un excelent raport calitate-preț, fiind alegerea potrivită pentru consumatorii care prioritizează eficientizarea bugetelor la cumpărături.

Auchan sprijină economia locală și producătorii români, iar peste 85% dintre produsele prezente la raft în magazinele Auchan provin de la furnizori din țară, atât pe segmentul alimentar, cât și nealimentar, iar gama alimentară este formată în proporție de peste 90% din produse de la companii din România.

Totodată, din cele circa 1.200 de produse marca Auchan, peste 900 sunt realizate în România, cu producători locali.

Auchan România are în portofoliu peste 430 de magazine, cuprinzând 30 de hipermarketuri clasice, 3 hipermarketuri discount, 7 supermarketuri, magazinul Auchan Go și aproape 400 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care majoritatea în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2022 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ omnicanal, modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi.

 

Articolul precedentToneli Holding susține, de Paști, peste 1.100 de persoane defavorizate
Articolul următorFlorina Dobre, Sales Manager, TUV Austria Romania, este speaker în conferința Private Label & Convenience Food Innovation Show 2024
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.