Tezyo își continuă extinderea, ajungând la un număr de 36 de magazine la nivel național

211

Grupul Otter Distribution, retailerul de încălţăminte care deţine rețeaua multibrand Tezyo, își consolidează poziția pe piața din România și ajunge la o rețea națională de 36 de magazine.

Extinderea are la bază remodelarea ultimelor magazine Otter în Tezyo, noile destinații de shopping fiind aliniate conceptului și imaginii Tezyo – Real Glam. Contrast.

Fondatorul grupului anunță că va continua extinderea rețelei Tezyo, urmând să mai deschidă încă trei magazine noi, la nivel național. În plus față de extinderea pe piață, Tezyo se va concentra pe continuarea dezvoltării sistemului integrat omnichannel, offline si online, prin intermediul magazinului online, tezyo.ro.

„După aproximativ trei ani și jumătate de la lansarea conceptului de magazin Tezyo by Otter Distribution, astăzi vorbim de o rețea de 36 de magazine la nivel național și 2 magazine la nivel regional în Cehia. Rețeaua s-a extins cu trei magazine Tezyo care se aliniază, din punct de vedere al serviciilor, al gamei de produse și colecții, la standardul cu care brandul Tezyo a obișnuit deja clienții.” a declarat Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter Distribution.

Grupul Otter Distribution a avut o cifră de afaceri în 2018 de peste 39,5 mil euro, în creștere cu 8% față de anul anterior.

Magazinele Tezyo se adresează acelor nevoi vestimentare care țin cont de stilul fresh și urban al iubitorilor de pantofi, fie că vorbim despre ținute smart sau street wear. Otter Distribution vinde, în sezon, între 4.000 și 5.000 de modele de încălțăminte și accesorii, în funcție de tipul sezonului (primăvară – vară sau toamnă – iarnă).

În România, Tezyo este prezent în centrele comerciale din marile orașe, înglobând 36 magazine multibrand în România și 2 la nivel regional, în Cehia. Printre brandurile comercializate se numără: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, Stonefly, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Pepe Jeans, adidas, New Balance, Nike, Hugo Boss. Produsele oferite se adresează atât femeilor, bărbaților, cât și copiilor.

Magazinele se găsesc în cele mai importante complexe comerciale din țară: Arad (Atrium Center), Bacău (Arena Mall), Baia Mare (Vivo!), Brăila (Brăila Mall), Brașov (Coresi Shopping Resort și Michael Weiss nr. 20), București (AFI Palace Cotroceni, Băneasa Feeria, Băneasa Shopping City, București Mall, Mega Mall, Park Lake, Plaza România, Promenada, Sun Plaza, Unirea Shopping Center), Cluj-Napoca (Iulius Mall și VIVO!), Constanța (City Park Mall, VIVO!, Tom), Craiova (Electroputere Parc), Focșani (Focșani Mall), Galați (Shopping City), Iași (Palas Shopping Mall), Oradea (Parcul Traian nr. 1), Pitești (VIVO!), Ploiești (Ploiești Shopping City), Râmnicu Vâlcea (River Plaza), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City și Nicolae Bălcescu nr.10), Suceava (Shopping City), Târgu Mureș (Promenada), Timișoara (Shopping City și Iulius Mall).