Starbucks a deschis a treia cafenea din Piața Unirii, București

Starbucks, cel mai mare lanț de cafenele din lume, a deschis a 44-a unitate din România, la parterul clădirii Day Tower, Bulevardul Unirii 37 A, București. Cu această nouă unitate, numărul total al cafenelelor Starbucks din zona Piața Unirii ajunge la trei. Noua cafenea se întinde pe o suprafață de 171 m2.

„Zona Piața Unirii reprezintă unul dintre cele mai importante poluri economice din oraș, de aceea ne bucurăm să aducem expertiza cafelei Starbucks și în cea mai mare clădire de birouri din Piața Unirii, Day Tower”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional România și Bulgaria.

În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume.

AmRest Holdings SE este cel mai mare operator independent de restaurante din Europa Centrală și de Est. Compania își dezvoltă, de asemenea, operațiunile în Europa de Vest, Rusia și China.

AmRest operează branduri cunoscute la nivel internațional, cum ar fi KFC, Pizza Hut, Starbucks și Burger King, și este, de asemenea, proprietarul lui La Tagliatella și două concepte chinezești: Blue Frog și KABB. În prezent, compania deține aproximativ 1.650 de restaurante în 16 țări.