Sportisimo ajunge la pragul de 50 de magazine în România

Petru Andronic, Country Manager Sportisimo România
Petru Andronic, Country Manager Sportisimo România.

Sportisimo a inaugurat primul magazin din Vaslui și a atins pragul de 50 de magazine deschise la nivel național. Noul magazin este situat la Funshop Park Vaslui și se întinde pe o suprafață de 739.96 mp.

Sportisimo a marcat ziua deschiderii, din data de 31 mai 2023, cu o promoție de 15% la toate produsele din gama Adidas disponibile în oricare magazin Sportisimo din țară.

Clienții sunt așteptați în magazinul Sportisimo din Vaslui să descopere numeroase produse, de la echipamentele sportive la îmbrăcăminte și încălțăminte de la o varietate de branduri de renume, la prețuri accesibile.

„Suntem încântați că am ajuns la pragul de 50 de magazine Sportisimo în țară și că aducem o gamă completă de produse sportive de calitate comunității locale. Planurile noastre urmăresc atât consolidarea, precum și extinderea prezenței noastre pe piața din România, iar inaugurarea unui nou magazin este un pas important în realizarea acestor obiective. Mai mult, până la finalul anului 2023, avem în plan deschiderea a patru noi magazine în orașele București, Brașov, Alba Iulia și Craiova” – declară Petru Andronic, Country Manager Sportisimo România.

Sportisimo, prezent de șapte ani pe piața din România, își menține ritmul de expansiune și are în plan deschiderea a patru magazine până la finalul anului, iar obiectivul pentru următorii cinci ani este să își dubleze rețeaua.

Sportisimo, prezent de șapte ani în România, deține 50 de magazine pe piața locală și un shop online. Retailerul are colaborări directe cu brandurile internaționale, ceea ce îi oferă avantajul de a avea o gamă variată de produse de cea mai bună calitate la prețuri competitive.

Sportisimo a început ca o mică afacere de familie, în 1999, iar în prezent deține cea mai variată gamă de echipamente sportive pe piața comercială din Cehia și Slovacia. Pe lângă e-shop, momentan compania are peste 200 de magazine în Europa, din care 113 sunt în Cehia, 51 în Slovacia, 7 în Ungaria , 2 în Bulgaria și 1 în Croația.