Silviu Diaconu, Director de Achiziții Produse Proaspete, Carrefour România, speaker la evenimentul Legume&fructe: Raftul BIO

Silviu Diaconu, Director de Achiziții Produse Proaspete în Carrefour România, este speaker la evenimentul Legume&fructe: Raftul BIO. Reprezentantul Carrefour va vorbi despre misiunea retailerului de a asigura cumpărătorilor români accesul la alimente sănătoase, obținute responsabil, odată cu angajamentul luat față de fermierii locali, de a-i susține pe drumul către o agricultură a viitorului.

Carrefour continuă programul său național de conversie la agricultura ecologică dedicat fermierilor români: Creștem România Bio, pe care îl implementează în parteneriat cu un organism de certificare.

Evenimentul „Legume&Fructe: Raftul BIO” va avea loc la Crowne Plaza Garden pe 17 iunie 2021, în București, în intervalul orar 16:00 – 20:00, și este primul din acest an desfășurat în format fizic.

Avem convingerea că agricultura ecologică reprezintă o șansă pentru România, iar prin conținutul oferit și prin intermediul speakerilor-invitați, vom puncta argumentele în favoarea dezvoltării unui business în acest segment.

Evenimentul „Legume Fructe: Raftul BIO” oferă oportunități excelente de networking între producători, importatori, distribuitori și marile rețele comerciale, dar și cu furnizorii de servicii conexe.

Cu același prilej vom lansa și publicația digitală „Legume&Fructe: Raftul Bio” în care vom prezenta informații actuale despre dinamica pieței de fructe și legume BIO, profilul consumatorilor, interviuri cu fermieri, rezultatele analizelor la raft din retailul modern și alte informații utile fermierilor și comercianților.

Vă aşteptăm, aşadar, alături de noi, la dezbaterea din 17 iunie 2021, care va fi urmată de un cocktail. Informații despre modalitățile de participare la acest eveniment, dar și despre cum puteți dobândi caliltatea de partener, puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here