Sezamo începe primele livrări pentru clienţii înscrişi în platformă

sezamo, supermarketul online, parte din grupul european Rohlik, a început faza de testare a serviciilor de livrare de alimente pentru cei înscriși pe platformă.

Acestor clienți compania le-a acordat un voucher în valoare de 50 de lei valabil pentru o perioadă de 30 de zile dar şi livrare gratuită la prima comandă în București și împrejurimi. Compania a anunţat că va folosi pungi reutilizabile pentru livrarea comenzilor, pentru a încuraja comportamentul sustenabil al consumatorilor.

Alte inițiative sunt livrările cu o flotă de mașini electrice, care reduce considerabil amprenta de carbon a companiei, și programul „Save the Food”, unde produsele care se apropie de termenul de expirare sunt puse la vânzare având un preț redus. La momentul lansării, sezamo va dispune de 40 de mașini cu care curierii vor putea livra în toate sectoarele din București și în județul Ilfov, în 2 ore de plasarea comenzii.

În funcție de tipul comenzilor, fiecare mașină va putea livra, în medie, în jur de 11 comenzi, pe cele mai eficiente rute. De asemenea, vor exista stații de încărcare dedicate mașinilor 100% electrice chiar la depozitul sezamo din CT Park, situat în nordul Bucureștiului.

Compania a anunţat că livrările comenzilor se fac în aceeași zi, în termen de trei ore, cu o fereastră de livrare de 60 minute. În perioada următoare, sezamo va lansa şi aplicaţia mobilă de comandă.

În supermarketul online sezamo.ro sunt disponibile peste 8.000 de produse provenite de la producători locali, produse internaționale de tip supermarket și alimente de la artizani autohtoni.

În magazinul online există o gamă largă de produse BIO și ecologice, printre care se află și brandurile recunoscute la nivel european Alnatura și Alce Nero. Clienții vor putea, de asemenea, să aplice filtre de căutare în funcție de nevoile alimentare (produse fără gluten, fără zahăr, vegane etc.).

sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, unul dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik se lansează în România, Italia și Spania în 2022, sub brandul sezamo pentru toate cele trei ţări.

Compania este dinamică și în creștere rapidă, obținând statutul de unicorn în 2021. Cifra de afaceri a grupului a depășit 300 de milioane EUR în 2020.