Rinapack este partener expozant la o nouă ediţie a RO Fruits & Vegetables Show

Compania Rinapack se alătură, în calitate de partener expozant, unei noi ediții a evenimentului anual RO Fruits & Vegetables Show organizat pe data de 23 noiembrie a.c. de Modern Buyer, la București.

Principala activitate a Rinapack constă în distribuirea utilajelor de ambalat fructe sau legume și integrarea acestora în linii automatizate complexe. Prin transformarea procesului de condiționat și ambalat într-un flux tehnologic automatizat, clienții Rinapack beneficiază atât de o productivitate crescută, cât și de produse ambalate la standardele retailerilor moderni. Prin gama variată de consumabile, compania încearcă să acopere nevoile fiecărui client, fie că este vorba de ambalaje practice sau de ambalaje eco-frindly sau reciclabile. Nu în ultimul rând, compania se mândrește cu o vastă expertiză tehnică care a condus la producerea primei mașini de ambalat cu saci raschel din România, utilajul MAR-25, marcă proprie.

Echipa Rinapack își așteaptă așadar partenerii sau potențialii parteneri, la standul său de la ediția actuală a RO Fruits & Vegetables Show.

În data de 23 noiembrie 2023, platforma de informații Modern Buyer le dă întâlnire fermierilor – legumicultori și pomicultori, retailerilor internaţionali şi locali, distribuitorilor de fructe şi legume, furnizorilor de soluții și servicii conexe la NORD Events Center by Globalworth din Bucureşti, în intervalul 09.00 – 18.00,

Conferința RO Fruits & Vegetables Show va supune dezbaterii câteva subiecte actuale pentru actorii implicați în lanțul de aprovizionare cu legume și fructe proaspete, cum ar fi: datele disponibile despre evoluția sectorului, programele derulate de lanţurile de retail pentru achiziţiile de fructe şi legume româneşti, factorii de care depinde prezența la raft a produselor autohtone în sezonul actual, precum și soluţiile pe care le adoptă cei direct implicați.

Cu același prilej, lansăm publicaţia specializată “Legume-Fructe: Radiografia sezonului 2023”, ediţia a treia. În peste 80 de pagini vom prezenta analize sectoriale, interviuri cu fermieri, achizitori şi furnizori de soluţii şi servicii dedicate industriei, precum şi alte articole, în care vom puncta noutăţile şi inovaţiile sezonului 2023.

Pe tot parcursul zilei de 23 noiembrie 2023, vor avea loc sesiuni de business matchmaking între rețelele de retail internaționale și locale prezente la eveniment și furnizorii români de fructe și legume sau soluții diverse.

Expoziția organizată în cadrul evenimentului este, de asemenea, un excelent prilej pentru companiile invitate de a prezenta cele mai noi produse și proiecte din piața românească.

Cum vă puteți înscrie?

Vă aşteptăm, aşadar, alături de noi, la evenimentul din 23 noiembrie 2023. Pentru achiziția unui bilet de participare, vă invităm să completați acest FORMULAR. Informații despre cum puteți dobândi calitatea de partener puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

Partenerii evenimentului