Rewe anunță deschiderea unui magazin Penny Market la Breaza, în județul Prahova

Penny Market, Breaza, Prahova

Rewe anunță deschiderea unui magazin Penny Market la Breaza, în județul Prahova. Rețeaua ajunge astfel la 223 magazine operaționale în România. Noul magazin din Breaza are 1.210 m² suprafață construită, din care spațiul de vânzare ocupă 796 m² și este deservit de 36 de locuri de parcare, dintre care două sunt alocate persoanelor cu dizabilități. Magazinul își așteaptă clienții de luni până sâmbătă între 7:30 și 22:00 și duminica între 8:00 – 20:00, iar 15 angajați sunt pregătiți să îndrume clienții în alegerea celor mai bune produse.

Cu un design modern și echilibrat în format Future Store, magazinul pune accent pe îmbunătățirea experienței la cumpărături a clienților.

Clienții sunt așteptați cu o varietate de legume și fructe proaspete în raionul aflat chiar la intrare și le oferă o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. Produsele de pește și mezelurile completează varietatea produselor proaspete și accesibile pentru fiecare moment al zilei, alături de gama consistentă de produse lactate, brânzeturi și carne proaspătă.

De asemenea, clienții vor beneficia și de un număr de produse disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite ușor atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Penny Market este conceptul de succes al grupului german Rewe și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile: Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, în cadrul Rewe România lucrează aproximativ 4.300 de angajați. Expansiunea locală continuă și în 2018 cu un număr de 20 – 25 de magazine noi.