Rețeaua Penny ajunge la 319 magazine în România

Penny deschide două noi magazine în localitatea Valea Călugărească, județul Prahova, și în orașul Ovidiu, județul Constanța. Astfel rețeaua Penny atinge un număr de 319 magazine la nivel național.

Magazinul Penny din Valea Călugărească, de pe Str. Mihai Viteazu, nr 278, are o suprafață de vânzare de 860.51 mp. Acesta dispune de 76 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul Penny din orașul Ovidiu, de pe Str. Națională, nr 178A, are o suprafață de vânzare de 914.13 mp. Parcarea magazinului este prevăzută cu 81 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt destinate persoanelor cu dizabilități.

În ceea ce privește sesiunea de cumpărături, noul Penny înseamnă o zonă extinsă pentru produse proaspete, o semnalizare mult mai vizibilă a promoțiilor și a principalelor categorii de alimente, precum și o varietate de produse ready to eat, semipreparate, refrigerate sau congelate, potrivite pentru un stil de viață alert și mereu în mișcare.

Penny Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor și la dezvoltarea capacităților logistice. Până în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine. În materie de logistică, la finalul anului trecut, Penny a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj.

Toate magazinele din rețeaua Penny vor fi recertificate BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assesment Methodology) o dată la trei ani. Astfel, compania pune bazele unei politici de monitorizare și îmbunătățire a sustenabilității magazinelor.

Penny este conceptul de succes al grupului german Rewe și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005.

Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 319 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.