Rețeaua de retail Magazine Diana a inaugurat un nou magazin în județul Dâmbovița

Rețeaua magazinelor Diana își extinde prezența în piață prin inaugurarea unui nou magazin în Gura Ocniței, județul Dâmbovița.

Cu o suprafață de 450 de metri pătrați, Magazinul Diana Gura Ocniței oferă o sortimentație variată, de peste 8.000 de articole. Magazinul este situat pe str. Principală, nr. 107.

Clienții au la dispoziție o gamă extinsă de produse Diana (carne proaspătă, produse și preparate din carne), pește și preparate din pește Pescăria Magic, o zonă generoasă de legume și fructe proaspete, produse alimentare și nealimentare care acoperă o mare diversitate de nevoi zilnice.

Noul magazin dispune de un corner Hot Dog cu meniuri atrăgătoare și de un punct de plată a facturilor.

Magazinul Diana Gura Ocniței este cel de al doilea magazin din județul Dâmbovița, după cel din orașul Găești, iar mâine va fi inaugurat Magazinul Diana Picior de Munte (Calea Târgoviște, nr. 220, sat Picior de Munte, comuna Dragodana, județ Dâmbovița).

 

Articolul precedentQilive, Private Label de electrocasnice și high-tech Auchan, aniversează zece ani
Articolul următor39% din populație alege să includă în mod regulat produse pe bază de plante în dietă
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.