Qilive, Private Label de electrocasnice și high-tech Auchan, aniversează zece ani

Sub brandul Qilive, clienții pot găsi în magazinele Auchan și online, de la aparate de uz casnic la electrocasnice mici pentru prepararea hranei – mixere, blendere, roboți de bucătărie, aparate de coafat – precum uscătoare de păr, perii de coafat, dar și aspiratoare și fiare de călcat, cât și o varietate de modele și culori de accesorii pentru smartphone.

Qilive, Private Label de electrocasnice și high-tech Auchan include o gamă variată de peste 600 de produse, la un raport bun calitate-preț.

Astfel, în prezent, 1 din 4 produse din gama de electronice și electrocasnice vândute este un Private Label Qilive, articolele de bucătărie, accesoriile de telefon și aparatele de înfrumusețare fiind printre cele mai căutate produse.

Cu ocazia aniversării a unui deceniu de la lansarea mărcii, Auchan a pregătit și o tombolă specială pentru clienți, precum și reduceri de -20% pentru diferite categorii de produse Qilive pentru cei care dețin un card de fidelitate MyCLUB Auchan.

Potrivit retailerului, printre cele mai căutate categorii de către consumatori se numără articolele de bucătărie, cafetierele, accesoriile de telefon (cabluri de încărcare, baterii externe) și aparatele de înfrumusețare (uscătoare de păr, plăci de păr).

De altfel, anul trecut, espressorul cu capsule Qilive 2 în 1, ce permite utilizarea a două tipuri de capsule de cafea distincte, a fost desemnat Produsul Anului 2023, fiind evaluat din perspectiva inovației, atractivității și intenției de cumpărare, un aparat inovator, ce se remarcă prin flexibilitate în alegerea cafelei dorite și un consum redus de energie. De asemenea, espressorul Qilive se remarcă și printr-un design compact și ergonomic și o utilizare facilă datorită afișajului LED.

Mai mult, întrucât protejarea mediului și reducerea consumului de plastic reprezintă o prioritate pentru Auchan, multe dintre produsele din gamă au ambalaje sustenabile, iar în categoria de accesorii pentru smartphone, de exemplu, sunt disponibile și produse realizate din plastic reciclat.

Tombolă aniversară cu vouchere pentru achiziția de produse

Până pe 7 mai, clienții care achiziționează orice produs Qilive din magazinele Auchan (inclusiv din ATAC by Auchan) și scanează cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la casa de marcat, intră automat într-o tragere la sorți la care pot câștiga unul dintre cele 10 vouchere în valoare de 300 LEI, special destinate pentru achiziția de produse Qilive, voucherul fiind acordat în contul MyCLUB Auchan.

Mai multe detalii despre tombolă și regulament, aici: https://www.auchan.ro/stiri/regulament-tombola-de-paste. Totodată, clienții care scanează cardul MyCLUB Auchan beneficiază de 20% bani ca bonus pe card la cumpărarea unor produs marca Qilive.

Auchan România are în portofoliu peste 430 de magazine, cuprinzând 30 de hipermarketuri clasice, 3 hipermarketuri discount, 7 supermarketuri, magazinul Auchan Go și aproape 400 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care majoritatea în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2022 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ omnicanal, modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi.

Articolul precedentPambac este partener expozant în cadrul Private Label & Convenience Food Innovation Show 2024
Articolul următorRețeaua de retail Magazine Diana a inaugurat un nou magazin în județul Dâmbovița
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.