Rețeaua de magazine Penny deschide o nouă unitate în Craiova, județul Dolj

Rețeaua de magazine Penny inaugurează o nouă unitate în Craiova, județul Dolj și astfel ajunge la 260 de spații deschise în România. Noul magazin situat pe Strada Amaradia, nr. 28 din Craiova are un spațiu de vânzare de 796 m2, și va avea un orar de funcționare în intervalul 07:30 – 22:00 de luni până sâmbătă și duminica între 08:00 – 20:00.

Magazinul dispune de patru case de marcat. O echipă de 13 angajați va fi disponibilă pentru a oferi consultanță cu privire la produsele căutate. Clienții care vin la cumpărături cu mașina personală pot folosi unul dintre cele 53 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități.

În anul fiscal 2019, Penny a înregistrat o cifră de afaceri de 3,96 miliarde lei, în creștere cu 15% față de anul fiscal precedent. În tot acest interval de timp, peste două milioane clienți au vizitat magazinele din întreaga țară. Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șase ani pe piața din România.

Magazinele Penny au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine. În cadrul procesului de remodelare, accentul a fost pus pe designul modern și elegant, experiența clienților la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, atent selecționate zi de zi.

Penny este conceptul de succes al grupului german Rewe și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny din România este alcătuită din 260 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.800 de angajați.