Producători polonezi din industria FMCG sunt prezenţi la Private Label Innovation Show cu suportul PAIH

Noua ediţie a evenimentului anual Private Label Innovation Show va găzdui un stand al producătorilor polonezi din diverse sectoare ale FMCG, prezenţa acestora fiind facilitată de PAIH – Agenţia Poloneză de Investiţii şi Comerţ.

Pe 25 aprile 2023, producători din sectorul food şi non food au prilejul de a se prezenta în faţa specialiştilor în achiziţii mărci private din rândul marilor lanţuri de retail prezenţi la ediţia 2023 a evenimentului.

În calitate de agenţie guvernamentală, PAIH – Agenţia Poloneză de Investiţii şi Comerţ are misiunea de a contribui la creșterea gradului de expunere a mărcilor poloneze pe piețele internaționale, cum este şi România.

Prezenţa producătorilor din această ţară la Private Label Innovation Show se înscrie în eforturile guvernamentale de sprijinire a antreprenorilor polonezi în expansiunea pe pieţele internaţionale, în promovarea produselor și serviciilor poloneze, precum și a tehnologiei informaționale inovatoare.

Biroul de comerț PAIH din București oferă suport în identificarea potenţialilor parteneri de afaceri, venind în întâmpinarea companiilor româneşti interesate să găsească surse de încredere pentru diverse tipuri de produse.

Vă reamintim, Private Label Innovation Show, singurul eveniment din România dedicat exclusiv industriei de mărci private are loc pe data de 25 aprilie 2023, la Crowne Plaza Bucureşti, Sala Grand Ballroom.

Audienţa evenimentului este formată din manageri de achiziţii şi achizitori de mărci proprii din rândul marilor lanţuri de retail modern, manageri din rândul furnizorilor de mărci private din toate segmentele FMCG, reprezentanți din industria de research, furnizori de servicii și soluții pentru industria de private label.

Private Label Innovation Show are două componente:

  • Sesiuni Live de prezentări și dezbateri;
  • Expo Show: Punem la dispoziția partenerilor standuri în care își pot prezenta soluţiile şi serviciile şi pot interacţiona cu factorii de decizie în achiziţia de mărci private din retailul modern;

Formular de participare

Fii parte dintr-o dezbatere constructivă, află direcţiile momentului în private label, participă la sesiunie de networking cu retailerii!

Accesul la eveniment se face în baza achiziţiei unui bilet de participare. Vă invităm să completaţi formularul AICI

Articolul precedentLidl România inaugurează un nou magazin în Buzău
Articolul următorFIC Business Sentiment Index: 43% dintre companii au crescut capitalul pentru investiții pentru perioada următoare
Maria Hurduc
Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.