Primul centru comercial din acest an s-a deschis in Cluj-Napoca

Centrul comercial Platinia Shopping Center, o investitie de peste 25 de milioane euro, s-a deschis pe data de 8 aprilie 2017 in Cluj-Napoca, avand ca acora principala primul magazin Mega Image din acest oras.

Proiectul Platinia, situat pe locatia fostei fabrici de bere Ursus, din centrul orasului, este cel de-al treilea proiect construit sub brandul “Platinia”. Noul centru comercial a fost dezvoltat pe un teren in suprafata de aproximativ 13.000 mp, iar suprafata construita a intregului proiect insumeaza aproximativ 55.000 mp.

“Ne bucuram sa anuntam deschiderea oficiala a celui mai nou centru comercial din Romania, dupa o investitie de peste 25 de milioane de euro in proiectul Platinia, ce cuprinde alaturi de galeria comerciala si un ansamblu rezidential ocupat deja in proportie de 100% si un aparthotel exclusivist. Estimam ca in primul an 3 milioane de vizitatori isi vor face cumparaturile in cadrul Platinia Shopping Center”, a declarat omul de afaceri Vasile Puscas, dezvoltatorul acestui proiect imobiliar de mix development.

Centrul cuprinde magazinele a circa 50 de retaileri, de la branduri binecunoscute de fashion si beauty, pana la articole sportive, incaltaminte, electrocasnice, librarie, papetarie, jucarii, agentie de turism, farmacie etc.

Centrul comercial Platinia Shopping Center va cuprinde, totodata, un salon de cosmetica si coafor, un cazinou si o sala de fitness dotata cu cele mai moderne aparate existente pe piata si sauna.

Zona de food court cuprinde restaurante cum ar fi Marty Plaza, Chop Urban Grill, Amagusto, Sakura, precum si  cafenele, o gelaterie si o serie de magazine cu specialitati gastronomice. De asemenea, o noutate pentru piata locala, si poate si nationala, este reprezentata de Platinia Market, un loc unde Platinia va incerca sa aduca producatori locali, alimente produse dupa retete traditionale, fructe si legume bio, brânzeturi si mezeluri fara aditivi sau conservanti, atent selectionate, un loc unde sa regasesti piata traditionala intr-o ambianta moderna, un loc in care producatorii locali pot sa isi prezinte si sa isi vanda produsele.

Primele doua proiecte dezvoltate sub brandul Platinia, Platinia Lounge Residence (Str. Dorobantilor 33-35-37) si Platinia Elite Residence (Str. Constanta nr.12) sunt tot ansambluri cu functiuni mixte compuse din apartamente, spatii de birouri si spatii comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here