Prima editie Street Food Festival la Bucuresti

Festivalul Street Food ajunge anul acesta pentru prima oara in Bucuresti, pe Bulevardul Barbu Vacarescu, in weekendul 3-5 noiembrie, intre orele 12:00 si 23:00. Evenimentul va avea loc in parcarea magazinului Kaufland iar accesul este gratuit.

Street Food Festival asteapta pasionatii de delicii culinare sa se bucure de preparatele a 27 de vendori din toate colturile tarii: Stradale, Kaufland Bus, Arrosticini, Elemoszia, Nori Yakitori, Cimbru si multi altii*.

Vizitatorii vor avea ocazia sa savureze preparatele speciale ale unor chefi celebri, precum Chef Foa, Catalin Jernoiu si Nicu Craciun. Chef Foa va participa la eveniment cu deja faimosul sau Foa’s Pastrami – piept de vita scos din „brine” dupa 7 zile; Chef Nicu Craciun de la Cimbru gateste sandwich-uri numai cu paine cu maia proaspata, vita de cea mai înalta calitate si sosuri artizanale în combinatii neasteptate.

Robert Petrescu, castigatorul editiei Masterchef din 2017, va fi prezent cu food truck-ul sau specializat în mancare de strada nipona, iar Camionetta va gati pizza napoletana vero la un cuptor pe lemne de doua tone care ajunge la temperaturi de 500 de grade. Chef Catalin Jernoiu, care gateste de la varsta de 16 ani si artizanul din spatele Zahana 33 Grill, va participa de asemenea la eveniment cu binecunoscutele sale preparate la gratar.

In fiecare seara, atmosfera de festival va fi completata de concerte.

*Lista completa a vendorilor din cadrul Street Food Festival Barbu Vacarescu: Stradale, Kaufland Bus, Home Garden Food Truck by Food Squad, Mr. Cannoli, Cimbru, Elemozsia, Camionetta, La Nu Stiu Cine, Arrosticini, Meat Busters, La Finca Alioli, Nori Yakitori, Das Grillmobil, Crush Wine Bar, Prosecco Van, Drunken Squid, Smokin Pig, Cot Cot, Delicii Pe Roti, Naked Potato, Za German, Big John, Burger Van, Fritto Van, Jernoiu BBQ, Steakaway, Cat Wok.