Prima croissanterie specializată Fika18 s-a deschis la București

Prima croissanterie specializată Fika18, în parteneriat cu 5 to go, s-a deschis la București, pe Calea Victoriei 101. Cei trei antreprenori din spatele Cereal Crunch au investit în conceputul de croissanterie lansat de Armand Sima și Cătălina Opriș, devenind co-acționari ai brandului Fika18, începând de anul trecut.

În martie este programată deschiderea unei noi unități în București, pe strada Lipscani nr. 3, iar apoi prima franciză, deci a treilea unitate Fika18. Armand Sima a rămas acționar și este în continuare expertul direct implicat în producția croissantelor gourmet. Toate produsele sunt fabricate în laboratorul propriu din ingrediente proaspete, de calitate superioară, iar termenul lor de valabilitate este de 24 de ore.

Sortimente noi de la Fika18 pentru iubitorii de croissante gourmet

Oferta se extinde din 20 februarie cu un nou sortiment: croissant cu caramel sărat, iar în viitorul apropiat va fi lansat și unul cu amestec de cremă de alune. Rămân disponibile și cele deja cunoscute și apreciate de clienți: de la cele clasice, cu unt, până la cele dulci, cu creme de ciocolată, tiramisu, cheesecake, zmeură, mango și fructul pasiunii, lime și busuioc sau fistic. Produsele vor continua să fie livrate și către o listă selectivă de unități HoReCa.

„Obiectivul de business este să devenim lideri pe acest segment de piață în cel mai scurt timp și să ne extindem, atât ca proprietari, cât și în sistem de franciză”, a declarat Radu Savopol.

În fiecare zi de la deschidere și până acum, magazinul a fost sold-out, ca dovadă a preferinței publicului pentru gustul și calitatea Fika18. Cele mai apreciate arome, în topul preferințelor sunt: fistic, cheese cake, migdale și zmeură, mango și fructul pasiunii, ciocolată albă și neagră, cele 5 sortimente însumând 75% din cota de vânzări.

Produsele vor fi disponibile în curând și pe platformele de delivery, prin aplicațiile Glovo, Bolt, Foodpanda, Tazz by eMAG și Takeaway.

Cei trei antreprenori din spatele Cereal Crunch, Radu Savopol, Lucian Bădilă și Andrei Alecu au devenit acționari majoritari ai croissanteriei Fika18, preluând 70% din acțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here