Pizza Hut Delivery lansează noua campanie Special 5

Pizza Hut Delivery lansează noua campanie Special 5, care le oferă clienților cinci reţete de pizza delicioase, gata să fie comandate în orice moment al zilei, la prețul fix de 25 de lei. Oferta este valabilă de luni până duminică în toate unitățile Pizza Hut Delivery din ţară, până pe 9 noiembrie 2018.

Fiecare dintre cele cinci preparate se identifică prin rețetele proprii: Roma conţine şuncă, ciuperci şi măsline, Rodeo este pentru fanii combinației bacon, ciuperci şi porumb, Quattro Stagioni are pepperoni, şuncă, ardei şi ciuperci, California propune pui proaspăt, porumb şi ardei, iar Pizza Europeană este presărată cu bucăţi de carne de vită, şuncă şi ciuperci.

Clienții pot comanda prin intermediul aplicației de mobil Pizza Hut Delivery, pe pagina oficială sau prin call center. Plata comenzii se poate face prin online payment, card bancar, numerar sau tichete de masă.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse la domiciliu, dar şi la pachet. Brandul a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locații în zona Vitan din București. În prezent, Pizza Hut Delivery numără 21 de unităţi dintre care 14 în Bucureşti, două în Brașov şi Cluj, iar câte una în Constanţa, Popeşti-Leordeni şi Ploieşti.