Pegas va deschide un nou magazin in Chisinau, al cincilea din acest oras

Pegas, una dintre cele mai mari companii de prelucrare a carnii din Republica Moldova, va deschide in urmatoarele luni magazinul propriu cu numarul cinci din Capitala tarii. Deschiderea programata pentru finalul anului vine la doi ani de la ultimul magazin gourmet deschis de compania ce detine marca de succes cu acelasi nume .
Potrivit informatiilor furnizate de oficialii companiei moldovenesti, noul magazin va avea o suprafata de 500 de mp, iar proprietarii s-au gandit sa mixeze aici conceptul de retail cu cel de horeca. In aceasta noua locatie va fi amenajata o cafenea si o zona de fast food unde clientii vor putea servi Pegas burger sau alte retete apreciate deja pe plan local.
Pegas nu este la prima sa experienta in domenul horeca, compania detinand un local de succes in Chisinau, pe strada Albisoara, acolo unde se afla si un supermarket cu acelasi nume. Toate cele patru magazine ale producatorului de carne si produse din carne din Moldova sunt amenajate la standarde moderne.

Fondata in 1992, Pegas a investit in achizitia de echipamente realizand o productie de mezeluri in cantitati mici. Succesul de care s-au bucurat aceste produse i-au determinat pe proprietari sa construiasca o fabrica noua, la standarde europene, ce a fost finalizata in 2007, unitatea de productie avand o capacitate de procesare a unui volum de carne de pana la 15 tone/zi.