Paul lansează Mic Dejun cu Atitudine – o selecție de meniuri pentru fiecare zi din săptămână

Paul lansează Mic Dejun cu Atitudine – o selecție de meniuri pentru fiecare zi din săptămână, care conțin cafea, fresh-uri de portocale, sandwich-uri sau omlete. Oferta este valabilă până pe 31 august, în toată rețeaua de brutării și bistro-uri din țară.

Spre exemplu, pentru ziua de luni, Paul propune o cafea aromată, un fresh de portocale și un croissant cu cereale, iar pentru o zi de joi, meniul cuprinde o cafea aromată și un sandviș Croque Madame/Monsieur. Vinerea este disponibil meniul cu Œuf sur plat cu fresh de portocale și cafea sau ceai la alegere. Meniurile pot fi consumate în brutăriile și bistro-urile rețelei sau pot fi luate acasă sau la birou.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține, până în momentul de față, 17 brutării în 4 orașe. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake, Agora Floreasca), Ploiești (Ploiești Shopping City), Cluj-Napoca (Polus Center și Iulius Center) și Constanța (City Park Mall). În București există și locații de tip chariot amplasate în București Mall, S-Park, Bucharest One, Băneasa Shopping City și Sun Plaza.