Panificatie la standarde Olimpice – Inovatia in produse functionale primeste recunoasterea internationala a Comitetului Olimpic European

ADVERTORIAL
Backaldrin international The Kornspitz Company GmbH, Austria, unul dintre cei mai importanti furnizori de ingrediente pentru panificatie, patiserie si cofetarie din lume, a semnat un acord prin care devine partener oficial al Comitetului Olimpic European, primind astfel recunoasterea pentru performanta produselor in sfera panificatiei.
Asocierea de imagine dintre produsele inovative, atât prin ingredientele folosite, cât si prin procesele de fabricatie, si cercurile olimpice a fost fireasca, ambele sustinând o viata sanatoasa si activa.
Inovatia Backaldrin incepe cu ani in urma, prin produsul simbol, Kornspitz® (mai mult de 6 milioane de batoane Kornspitz® sunt coapte si consumate in fiecare zi in 80 de tari din intreaga lume), si continua de atunci prin produse create an de an, cu diverse atribute functionale: Mehrwert Plus (cu fibre prebiotice si germeni de grâu); Meinkornbrot (din 7 cereale integrale); PurPur (din grâu purpuriu, integral, bogat in antociani); Night & Day (un concept adaptat alimentatiei pe toata durata zilei, bogat in carbohidrati din fibre si proteine de origine vegetala); Mamma Mia (inovatie optim adaptata nevoilor organismului femeilor); Vegipan (pâine integrala vegana, fara drojdie) etc. actipan1
Iar acum, dupa mai multi ani de sustinere activa sportului si stilului de viata activ, Backaldrin a creat Actipan, impreuna cu specialisti in nutritie sportiva: o pâine integrala, bogata in carbohidrati si proteine valoroase de origine vegetala, menita sa asigure necesarul energetic al persoanelor active si al atletilor.
EXPERTAROM FOOD INGREDIENTS (Sibiu) devine, la rândul sau, partener oficial al Comitetului Olimpic European, datorita colaborarii de 20 ani cu Backaldrin, si reprezentarii acestuia pe piata româneasca.
EOC_BackaldrinPrintr-o gama larga de ingrediente oferite producatorii români, retete si formule adaptate specificului pietei si clientilor nostri, ne-am consolidat pozitia pe piata panificatiei, devenind un punct de referinta pentru solutii complete.
Toate beneficiile cerealelor integrale, un continut ridicat de fibre si proteine, produse cu un indice glicemic mic sunt doar câteva dintre inovatiile prezente acum si pe piata româneasca, pentru toti cei care doresc un stil de viata sanatos bazat pe o nutritie echilibrata. O serie de semnale pozitive din industrie – investitiile in diversificarea produselor cât si trendul din industria food catre “clean label”- au determinat efortul specialistilor Backaldrin si a expertilor nutritionisti de a gasi solutii eficiente ce se adapteaza perfect solicitarilor consumatorului de sanatate si vitalitate, gust, caracter natural si prospetime.
Prin recunoasterea internationala a acestui parteneriat, produsele Expertarom Food Ingredients au primit, nu doar certificarea calitatii ca si standard, ci recompenseaza, totodata, munca specialistilor nostri si a clientilor cu care colaboram. Acestia pot obtine aceleasi beneficii de imagine, prin utilizarea ingredientelor si retetelor recomandate, utilizând logo-ul pe care il punem la dispozitie pe eticheta produselor respective.
Logo-ul si declaratia pot fi utilizate de catre producatorii din domeniu, in urma acordului si acceptului Backaldrin si Comitetului Olimpic European, pentru orice produs realizat cu ingrediente Backaldrin, care se doreste a fi promovat prin asociere Jocurile Olimpice.
Astfel, reusim sa adaugam impreuna plusvaloare si sa contribuim la optimizarea continua a calitatii produselor pe piata româneasca, si sa crestem increderea consumatorilor in produse.
Expertarom food ingredients ofera producatorilor din industria alimentara, inca din 1995, o paleta complexa de arome, ingrediente si aditivi, completata de echipe de vânzari special dedicate pentru fiecare sector al industriei alimentare, sustinute de specialisti in domeniul tehnic, de cercetare, dezvoltare si controlul calitãtii, expertiza de marketing si profesionalism absolut.