Noua colectie de toamna TEX de la Carrefour

In aceasta toamna, TEX, marca proprie a Carrefour, ofera sute de piese vestimentare si accesorii de purtat zi de zi, in trend, versatile si inedite. TEX propune tinute comode si rezistente. Colectia se gaseste in toate hipermarketurile Carrefour din tara, exceptand hipermarketurile Carrefour Unirii, Vitantis, Buzau si Oradea Lotus.

Pe langa piesele de imbracaminte, noua colectie ofera o multitudine de accesorii, precum genti si incaltaminte la moda, lenjerie intima si haine pentru copii.

„Tinem cont intotdeauna de nevoile clientilor nostri, de aceea, plecand de la acestea, propunem noua colectie de toamna TEX, inspirata din tendintele pe care le regasim pe podiumurile celor mai importante centre de fashion din lume, creata de designerii nostri din Franta, oferind haine la moda, comode si de calitate, la preturi accesibile oricui.” a declarat Roxana Cernica, Director de Moda Carrefour Romania.

Articolele vestimentare pot fi vazute pe site-ul www.tex.carrefour.ro, pe Facebook si in catalogul colectiei disponibil pe site.

In Romania, grupul Carrefour numara 303 de magazine dintre care 32 hipermarketuri, 218 supermarketuri (203 magazine ‘Market’ si 15 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.