Nou model de presa digitala de la Konica Minolta pentru imprimari industriale

Noul sistem bizhub PRESS C71cf, lansat de Konica Minolta si disponibil in Romania, este un sistem de tipar digital pentru etichete care ofera productivitate impresionanta si o calitate uimitoare a imaginilor, optimizeaza fluxurile de lucru si contribuie la reducerea costurilor.

Dotat cu tehnologie digitala de varf, se adreseaza producatorilor de etichete. Presa digitala ofera o calitate superioara a imaginii si performanta remarcabila, fiind, in acelasi timp, foarte usor de utilizat.

Datorita alimentarii continue cu hartie din rola, sunt posibile si tiparirea de tiraje mari, executate rapid si la o inalta calitate. In plus, tehnologia avansata a toner-ului produce culori intense si un luciu fin, eliminand necesitatea de finisare suplimentara.

Caracteristicile cheie ale presei digitale bizhub PRESS C71cf sunt: rezolutia inalta de 1200 dpi – comparabila cu a tiparului offset, viteza de 18,9, 13,5 si 9,45 m/min, design-ul compact – echipamentul ocupa o suprafata de 5.0 m × 3.0 m, simplitatea in operare datorita panoului de comanda digital cu touch-screen, costurile reduse de operare si profitabilitatea crescuta.

Imprimarea industriala se refera la utilizarea tehnologiilor de imprimare in procesul de fabricatie si inglobeaza o gama larga de aplicatii precum tiparirea pe etichete, ambalaje si materiale textile. Spre deosebire de imprimarea traditionala de documente sau grafica, care este folosita, in principal, pentru scopuri promotionale, imprimarea industriala este implementata pe linia de productie.

In portofoliul de echipamente de imprimare industriala detinute de Konica Minolta, sunt incluse si sistemele performante si premiate JetVarnish 3DS (ce combina tehnologia de lacuire UV de la MGI cu capetele de imprimare de la Konica Minolta si permite adaugarea de efecte 3D spectaculoase) si MGI Meteor Unlimited Colors (singurul produs de pe piata ce combina un motor de imprimare cu o solutie complexa de infoliere la cald).

Konica Minolta Business Solutions Romania distribuie si asigura servicii pentru echipamente multifunctionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital si ofera Servicii Optimizate de Imprimare bazate pe solutii complete de management al documentelor.