Narcis Ene, Ursus Breweries, vine speaker la Retail & Horeca Distribution, ediţia 2020

226

Narcis Ene, Revenue Director, Ursus Breweries, a confirmat prezenţa în calitate de vorbitor la ediţia cu numărul V a conferinţei Retail & Horeca Distribution, eveniment ce va avea loc pe data de 19 Martie 2020 la Hotel Kronwell din Braşov.

Absolvent al Universității Lehigh din SUA, cu specializare în Finanțe, Narcis lucrează la Ursus din 2008. De șapte ani este directorul responsabil cu strategia de prețuri și discounturi a companiei, pe toate canalele din piață, TT și MT. De asemenea, el coordonează viziunea strategică a companiei referitoare la Route to Market (RTM).

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România și, din martie 2017 face parte din Asahi Breweries Europe Group. Ursus deține trei fabrici în Brașov, Buzău și Timișoara, precum și o minifacilitate de producție în Cluj-Napoca.

Ursus Breweries are un portofoliu echilibrat de mărci: brandul Ursus, a cărui istorie a început în 1878; Timișoreana, produsă în prima fabrică de bere din România atestată documentar in 1718; Ciucaș, a cărei poveste a început în 1892, Azuga, care datează din 1870 și Stejar. Portofoliul include, de asemenea, și mărci internaționale de prestigiu: Asahi Super Dry, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Pilsner Urquell, Meantime, St. Stefanus.

Înscrierile la cea de-a V-a ediție a Retail & Horeca Distribution, unicul eveniment B&B dedicat exclusiv industriei de distribuție sunt în plină desfășurare. Modern Buyer așteaptă şi în acest an un număr de 200 de participanţi din diverse regiuni ale țării, din rândul companiilor specializate în distribuția către TT sau HORECA, dar şi al furnizorilor de soluții pentru acest sector: software, ambalaje, training, logistică, transport ș.a.

Structura evenimentului Retail & Horeca Distribution:
Conferință și dezbateri în plen
Facilităm accesul la date relevante despre evoluția pieței de distribuție, proiectele celor mai relevanți jucători prezenți la nivel național și regional, trenduri și cifre-cheie. Analizăm perspectivele anului 2020 în acest sector împreună cu antreprenorii din industrie, managerii din FMCG ș.a.

Expo Hall: Lasă-ți produsele să vorbească pentru tine!
Spațiu expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional și operatorilor HoReCa. Expozanții vor beneficia de standuri personalizate unde pot organiza prezentări de produse și unde își pot invita partenerii de prezenți la eveniment.

Cină de afaceri
Retail & Horeca Distribution Business Dinner este un excelent prilej de dialog între antreprenorii din idustria de distribuție și partenerii lor din FMCG. Cina de afaceri din seara zilei de 19 martie 2020 va oferi invitaților posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare, într-o atmosferă relaxată.

Alți speakeri-invitați în cadrul conferinței “Retail & Horeca Distribution”, ediția 2020. Lista vorbitorilor va fi actualizată, pe măsură ce vom primi noi confirmări:


În zona expozițională a evenimentului vom asigura vizibilitatea şi comunicarea directă cu ditribuitorii de produse FMCG din România şi Republica Moldova. Așadar, în cadrul Expo Hall, vă puteţi prezenta produsele sau serviciile dedicate sectorului, către cei peste 50 de distribuitori în retail și HoReCa, participanți la lucrările conferinței. Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare cu stand, vă rugăm să ne contactați!

Vă invităm să accesați platforma on-line, unde vă puteţi rezerva deja locul în sală!