Modern Buyer anunță o nouă ediție a evenimentului Legume & Fructe: Raftul BIO

În data de 24 noiembrie 2022, Modern Buyer va organiza un nou eveniment din seria „Legume & Fructe: Raftul BIO”. Ediția a doua a evenimentului „Legume & Fructe: Raftul BIO” va avea loc la hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, în intervalul orar 09:00 – 17:00, și va avea trei componente:

  • Conferinţă de o zi;
  • Expoziţie de produse şi soluţii tehnice ;
  • Revistă în variantele print şi digital, peste 60 de pagini.

Evenimentul „Legume & Fructe: Raftul BIO” oferă oportunități excelente de networking între producători, importatori, distribuitori și marile rețele comerciale, dar și cu furnizorii de servicii conexe.

Prin conținutul oferit și prin intermediul speakerilor-invitați, vom puncta argumentele în favoarea dezvoltării unui business în acest segment, deoarece avem convingerea că agricultura ecologică reprezintă o șansă pentru România.

Cu același prilej vom lansa și publicația „Legume&Fructe: Raftul Bio” în variantă print și digitală, în care vom prezenta informații actuale despre dinamica pieței de fructe și legume BIO, interviuri cu fermieri, rezultatele analizelor la raft din retailul modern și alte informații utile fermierilor și comercianților.

Ediția anterioară a publicației digitale „Legume&Fructe: Raftul Bio” poate fi consultată aici.

Vă aşteptăm, aşadar, alături de noi, la evenimentul din 24 noiembrie 2022. Informații despre înscrierea la eveniment, dar și despre cum puteți dobândi calitatea de speaker ori partener al evenimentului, puteți obține direct de la echipa Modern Buyer, prin e-mail: aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro; maria.hurduc@modernbuyer.ro și la telefon +40 767 118 833, respectiv +40 729 880 041.

Articolul precedentHEINEKEN închide fabrica din Constanța
Articolul următorJordanovski, dm drogerie markt: Ne aşteptăm ca platforma de e-commerce să aibă o pondere de circa 5% din totalul vânzărilor noastre
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.