Mircea Moga preia conducerea Mega Image începând din octombrie 2018

1276
Mircea Moga, Mega Image

Mircea Moga, actualul SVP Comercial și Logistică în cadrul Mega Image, preia conducerea Mega Image începând din octombrie 2018, când va fi numit Brand President al Mega Image. Vassilis Stavrou, actualul Director General al Mega Image, se va întoarce în Grecia, unde va funcționa ca Brand President al Alfa Beta, succedându-l pe Leonidas Vrettakos, care se retrage din activitate.

“Cunoştințele profesionale, precum şi experienţa vastă a lui Mircea în cadrul companiei îl fac candidatul perfect pentru a continua cultura de orientare către client a Mega Image, precum şi traiectoria de dezvoltare a acesteia. Mircea a participat la dezvoltarea companiei, contribuind la creşterea acesteia de la patru magazine, când şi-a început cariera în Mega Image, la mai mult de 620 de magazine în prezent.” a motivat Frans Muller, CEO al Ahold Delhaize, numirea lui Mircea Moga.

“Suntem foarte încântaţi că Vassilis se întoarce în Grecia pentru a prelua conducerea Alfa Beta, o companie pe care o cunoaşte bine. Vassilis şi-a început cariera în Alfa Beta în 1994 şi a ajuns să cunoască organizaţia trecând prin diferite roluri precum Logistică, Asigurarea Calității și Resurse Umane. Avem toată încrederea că el este liderul potrivit să asigure pentru Alfa Beta păstrarea poziţiei numărul unu pe care o deţine în prezent pe piaţa din Grecia.” a declarat Frans Muller, CEO al Ahold Delhaize, în legătură cu numirea lui Vassilis la conducerea Alfa Beta.

Vassilis Stavrou

Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 623 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.