Mega Image găzduiește o campanie promoțională cu vinuri din Republica Moldova

Până pe 17 noiembrie 2021, Mega Image găzduiește o campanie promoțională cu vinuri din Republica Moldova, selectate din portofoliul Wine of Moldova. Producătorii prezenți cu vinuri în promoție sunt, după cum urmează: Castel Mimi, Gitana Winery, Chateau Vartely, Purcari, Domeniile Pripa, Domeniile Davidescu, Kazayak, Crama Mircești, Fautor, Mileștii Mici și Et Cetera.

Campania „Descoperă un strop de poveste” își propune să reliefeze către publicul român valoarea vinurilor făcute peste Prut de cramele moldovenești participante.

Campania se derulează în perioada 14 octombrie – 17 noiembrie, iar pentru a se înscrie, participanții trebuie să achiziționeze cel puțin o sticlă de vin din portofoliul cramelor mai sus menționate, să înscrie codul de pe bon prin SMS sau pe site-ul campaniei https://promo.wineofmoldova.com/.

Premiul cel mare, oferit de Wine of Moldova în cadrul campaniei promoționale „Descoperă un strop de poveste”, constă într-un automobil KIA Stonic.

Pe lângă acesta, participanții pot intra în posesia a zeci de alte premii zilnice sau săptămânale: 1 set de pahare Riedel pe zi și 1 curs de somelier pe săptămână.

Wine of Moldova este brandul de țară care reunește producătorii de vinuri din Republica Moldova și este marcă înregistrată susținută de Oficiul Național al Viei și Vinului, cel care a reorientat industria viticolă din Moldova spre producția de vinuri de calitate.