Mega Image deschide primul său magazin din județul Sibiu

Mega Image deschide primul magazin din județul Sibiu. în comuna Șelimbăr, pe strada Doamna Stanca nr. 35. Primul magazin Mega Image din județul Sibiu are o suprafață totală de 1.300 mp și este deschis de luni până duminică, în intervalul orar 07:00 – 22:00.

Oferta include o gamă de produse marcă proprie, Delhaize și 365, alimente, produse pentru casă și de îngrijire, produse românești și internaționale de renume.

Fructele și legumele locale sunt asigurate de fermierii români care livrează zilnic, imediat după cules, fructe și legume ca la țară, atent controlate și crescute responsabil în cadrul programului Gusturi românești de la gospodari.

Mega Image Șelimbăr, din județul Sibiu, este aprovizionat cu fructe și legume locale, prin programul Gusturi românești de la Gospodari

Alte mărci proprii îi vor surprinde pe sibieni prin calitate: Bun de tot prin gama de produse proaspete din carne de pui provenită de la producători români, Mega Apetit prin soluții pentru mese gata pregătite în orice moment al zilei, Delicata – prin ciocolata belgiană, în diferite rețete creative.

Pentru a oferi localnicilor gustul autohton al preparatelor din carne din zona Sibiului, Mega Image a încheiat parteneriate cu producătorii locali, precum Bătrânu’ Sas, care oferă produse create tradițional după rețete proprii.

Mega Image Șelimbăr, din județul Sibiu are un raion de Health and Wellness.

Noul magazin include și o zonă concept Equilibrium Health & Wellness, care oferă clienților produse alimentare, de îngrijire și pentru casă, ecologice, bio, pentru un stil de viață sănătos.

“Ne continuăm angajamentul de a fi aproape de comunități și de a le oferi tot ce au nevoie la cumpărături într-un teritoriu familiar lor, aproape de casă. Intrăm astfel pe piața din Sibiu și ne continuăm strategia de dezvoltare într-un moment în care este important să mergem mai departe, să investim în comunitățile locale. […] Ne vom extinde în ritm accelerat pe piața din Sibiu; cel de-al doilea magazin este deja în curs de construcție,“ afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

În același timp, clienții vor putea beneficia de oferte personalizate și reduceri la produsele preferate prin utilizarea cardului Connect.

Noul Mega Image din Sibiu respectă toate regulile de siguranță și prevenție COVID-19, care sunt afișate în magazin pentru informarea clienților.

De asemenea, casele de marcat SelfScan oferă clienților mai multă siguranță la cumpărături prin posibilitatea de a scana în mod individual cumpărăturile.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România. Reţeaua cuprinde 795 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.