Marius Obreja, Director de Achiziții Penny, este keynote speaker la Ro-Fruit & Vegetables Show 2020

Marius Obreja, Director de Achiziții Penny, este keynote speaker la Ro-Fruit & Vegetables Show 2020, un eveniment anual, dedicat exclusiv profesioniștilor care activează în industria de legume-fructe, organizat de Modern Buyer. Managerul Penny va prezenta acţiunile concrete realizate de compania pe care o reprezintă în scopul scurtării lanţului de aprovizionare şi a extinderii sezonalității la produsele „de România”.

Astfel, pe data de 10 decembrie 2020, la inițiativa Modern Buyer, actorii importanţi din industrie – producători, comercianţi, operatori HoReCa, importatori, distribuitori și furnizorii de soluţii și servicii conexe – îşi dau întâlnire virtual, pe platforma MyConnector.

Bogdana Gheorghe (Managing Director, RetailZoom), Ionuț Parfente (Consultant Achiziții IQ Arconsult), Ramona Lăzăroiu (Senior Buyer Legume Fructe Cora România), Lucian Florea (Președinte Asociația Fruleg) şi Maria-Maruni Codrea (Antreprenor Ferma Codrea), Cristian Pavel, Director Vânzări, Livada Fermecată/Agro Class și Cătălin Iagăru, Director Comercial, DS Smith vor împărtăşi experienţa şi proiectele dezvoltate în acest an, la ediţia actuală a evenimentului RO Fruits & Vegetables Show, cu tema: Retrospectiva unui an pandemic. Perspective în noua normalitate.

Evenimentul va avea mai multe componente:
• Conferinţă – Sesiuni live
• Virtual Expo & Networking Sesion
• Revistă-digitală. Aceasta oferă date de piaţă în exclusivitate.

Modern Buyer va prezenta, cu suportul Iq Arconsult, o amplă analiză instore pentru 20-25 de fructe şi legume, analiză ce vizează sezonul de vânzare martie – octombrie 2020. Vom aduce în atenţia dumneavoastră informaţii, precum: sortimentul la raft, ambalări disponibile, ţări de origine, dinamica preţului, activitatea promoţională în fiecare categorie, tendinţe, inovaţii, proiecte noi în retail, strategii pe segmentul Bio, factori care au impactat sezonul actual de producţie şi vânzare de fructe şi legume.

Profităm de toate avantajele pe care on-line-ul ni le pune la dispoziție și îmbunătățim această publicație digitală prin metode interactive de captare a atenției cititorului. Pe lângă răsfoirea prietenoasă, cititorii vor beneficia și de alte experiențe virtuale: galerii foto, animații, video, prezentări de companii cu link-uri către paginile lor externe. Se pot downloada grafice şi analize de categorii, se pot partaja informații pe platformele de social media etc.

Partenerii ediţiei

Se alătură acestei ediţii în calitate de parteneri, companiile: DS Smith, Eisberg, More Bio Commerce, Systec Agripack, Aspeti, Rinapack, Europool Sytems România, Toyota Material Handling, Merry Berry și Penny România. Aceste companii au decis să îşi prezinte produsele şi soluţiile fie în platforma web a evenimentului, fie în publicația digitală.

Ro-Fruit & Vegetables Show este mai mult decât un eveniment, unul din scopurile principale fiind crearea unor punţi de dialog între vânzători şi cumpărători, a unui spaţiu care să permită schimbul de idei, bune practici sau probleme reale care să pună bazele unor iniţiative şi colaborări viitoare.

Mai multe condiții despre participarea la eveniment în audiență sau în calitate de parteneri, puteți obține de la aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro, la tel. +40 767 118 833 sau
+40 31 425 38 92. De asemenea, vă puteți înscrie direct în platforma evenimentului, aici.