Lidl deschide un nou magazin in Berceni

Pe 27 iulie, Lidl va inaugura un nou magazin in cartierul Berceni din Bucuresti. Noua unitate este situata pe Strada Drumul Binelui Nr. 51 iar, odata cu deschiderea sa, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de munca.

Cu o suprafata de peste 1300 m² si peste 130 de locuri de parcare, noul magazin Lidl va functiona intre 7:00 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 08:00 si 21:00.

In ziua inaugurarii vor fi oferite reduceri de peste 20% la articolele nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele. Totodata, in saptamana urmatoare deschiderii magazinului, de joi pana duminica, clientii vor beneficia de o degustare a prduselor de la Brutaria Lidl.

Inaugurarea magazinului din Bucuresti continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente.

Lidl isi reafirma dorinta de a colaborara cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.

Lidl este unul dintre retailerii de top din Europa. Compania este prezenta in 30 de tari din toata lumea si opereaza aproximativ 10.000 de magazine si peste 150 de centre logistice in 28 de tari la nivel mondial.