Kaufland inaugurează la Bragadiru primul magazin din județul Ilfov

Kaufland România va deschide astăzi, 18 aprilie 2019, primul magazin din județul Ilfov, în orașul Bragadiru, ajungând la 122 de magazine, și la o prezență care acoperă toate județele țării. Hipermarketul situat pe Șoseaua Alexandriei, Nr. 229 A are o suprafață totală de 4.773 de metri pătrați și una de vânzare de peste 2.700 de metri pătrați. Unitatea dispune de o parcare cu peste 200 de locuri pentru mașini și rasteluri pentru biciclete. Programul de lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 7:30-21:00.

Prin deschiderea magazinului din Bragadiru, Kaufland creează aproximativ 70 de noi locuri de muncă și sprijină astfel dezvoltarea comunității locale.

Printre raioanele disponibile se numără cele de legume-fructe, vitrina cu servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, lactate, produse congelate vrac, produse nealimentare și drogherie. Hipermarketul din Bragadiru se diferențiază prin varietatea sortimentaței din raionul Bio.

De asemenea, noul magazin Kaufland din Bragadiru oferă clienților și un raion de pește proaspăt, cu un sortiment variat de produse clasice și premium. În exterior, Kaufland pune la dispoziția clienților amatori de o masă rapidă și un punct Grill.

Magazinul își așteaptă clienții cu promoții și oferte speciale cu ocazia deschiderii.

„Dotat cu o gamă variată de produse, printre care se evidențiază produsele BIO și sortimentul cu specific local, primul magazin Kaufland din Bragadiru susține și dezvoltarea comunității cu peste 70 de noi locuri de muncă”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Kaufland Bragadiru este primul în care va exista un concept premium – un punct de vânzare de sine stătător cu produse tabac, situat în zona Biroului de Informații, la intrarea în magazin. Acest Tabak Shop are 16 metri pătrați și este dotat cu casă de marcat proprie. Sortimentul disponibil  ajunge la aproximativ 200 de produse din tabac, standard și premium, printre care țigări clasice, trabucuri și țigări de foi, tabac, țigări electronice sau diverse accesorii pentru țigări și trabucuri. Conceptul este nou, fiind implementat de Kaufland în premieră în România.

Instalația de climatizare ecologică din magazin recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și permite economisirea resurselor naturale. Astfel, iarna, magazinul este încălzit, iar vara, instalația inversează procesul, pentru a crea în hipermarket temperaturi ambientale plăcute, în concordanță cu standardele de sănătate publică. Sistemul de frig din magazin este fără freon și utilizează numai CO2. Sistemul de încălzire nu folosește lemne, gaze sau petrol. Acoperișul noului magazin este acoperit în întregime de “spațiu verde”, cu rol de izolare.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine în 7 țări și o rețea de 122 de magazine în România.