Kaufland deschide un magazin în Salonta, județul Bihor

Kaufland România inaugurează un magazin în orașul Salonta, județul Bihor, atingând astfel pragul de 181 de locații la nivel național. Noul hipermarket este localizat pe Strada Piața Democrației nr. 6 și va genera 70 de locuri noi de muncă, contribuind semnificativ la dezvoltarea economiei locale. Magazinul este construit pe o suprafață totală de 4.700 mp, dintre care peste 2.800 mp sunt destinați spațiului de vânzare.

Kaufland Salonta își va deschide porțile pentru public joi, 27 iunie, și va avea un program de funcționare zilnic, cuprins între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00-20:00 duminica.

Cu ocazia deschiderii magazinului Kaufland, clienții sunt așteptați cu promoții speciale la produse alimentare și nealimentare, în limita stocului disponibil, iar pentru copii sunt organizate activități distractive ca pictură pe față, baloane modelabile și tobogan gonflabil. Printre produsele aflate la reducere se numără: cotlet de porc fără os, la 19,99 lei/kg, redus de la 28,99 lei/kg, șurubelniță Parkside 12 V cu 2 trepte, la 119 lei/bucată, redusă de la 249 lei/bucată, precum și 30% reducere la toată gama de accesorii de baie și curățenie.

Noul hipermarket oferă o varietate de produse pentru toate gusturile și dispune de raion amplu de legume și fructe, o vitrină cu servire asistată – cu o lungime de peste 17 metri liniari, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, produse de drogherie, băuturi și produse nealimentare.

În plus, la punctul Grill din exterior, clienții pot găsi o gamă variată de mâncăruri gustoase și gata preparate: pui rotisat, pulpe de pui și specialități precum crispy și nuggets, dar și mici, ceafă de porc, cabanoși, cârnați thuringer, cartofi prăjiți, sosuri și băuturi răcoritoare.

Magazinul are 14 case de marcat, dintre care 8 case express, de tip self-service, și 6 standard, pentru a asigura un flux rapid de clienți și eficientizarea cumpărăturilor. Mai mult, clienții pot folosi serviciul K-Scan pentru a scana produsele pe măsură ce le adaugă în coș, finalizând plata la casa de marcat.

Parcarea are o capacitate totală de 220 de locuri, dintre care 10 pentru persoane cu dizabilități și 8 pentru părinți. Totodată, clienții au la dispoziție și 3 locuri cu acces la stația de încărcare pentru mașinile electrice și 20 de rastele pentru biciclete.

Galeria comercială oferă acces la o varietate de magazine și servicii, inclusiv restaurantul de fast-food Gramini, unde clienții pot găsi produse de cofetărie, patiserie, pizza, băuturi calde și reci. De asemenea, sunt disponibile un magazin Mobico cu accesorii de telefonie mobilă, o drogherie Dr. Max, o stație de plată și un ATM Multiblanco.

În plus, galeria găzduiește și magazinul Hemerama cu produse cosmetice locale, magazinul Good2Go dedicat tutunului, loteriei și ziarelor, precum și trei spații de ridicare a coletelor: Easybox, DPD și Fanbox.

Continuând angajamentul său față de protejarea mediului, noul magazin Kaufland încurajează clienții să recicleze utilizând sistemele de colectare selectivă disponibile:
• În interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de reciclare, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot aduce aici și ambalaje din PET, sticlă și metal (cu volum de până la 3 litri), garanția de 0,50 RON fiind restituită doar pentru ambalajele cu simbolul „Ambalaj cu garanție” tipărit pe etichetă.

• În zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.540 de magazine în 8 țări, peste 155.000 de angajați și o rețea de 181 de magazine în România.

 

Articolul precedentVIWA VitaminWater prezentă acum și în rețeaua Penny
Articolul următorCarrefour a deschis supermarketul Market Cosmopolis Plaza, cu o suprafață de peste 1.700 mp și o ofertă de 11.000 de produse
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.