Kaufland deschide un al doilea hipermarket la Satu Mare

Kaufland România a deschis miercuri, 24 ianuarie, cel de-al doilea magazin din Satu Mare, acesta fiind cel de-al 117-lea hipermarket al rețelei din România. Magazinul are o suprafață de vânzare de 2.305 metri pătrați și suprafața totală de aproximativ 4.500 mp.

Hipermarketul este amplasat pe str. Corvinilor, nr.1-3, și își așteaptă clienții în fiecare zi de luni până sâmbătă între orele 7.30 – 22.00, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00.
Parcarea cuprinde 200 de locuri și include rasteluri pentru biciclete, respectiv șapte spații special amenajate pentru persoanele cu dizabilități.

În incinta magazinului, clienții pot găsi următoarele spații comerciale: Fornetti Backer and Coffee, farmacie Help Net Farma, TabacXpress, casa schimb valutar și bancomat.
De asemenea, noul magazin Kaufland pune la dispoziție și un punct Grill, prevăzut cu două case de marcat, unde clienții pot lua rapid o masă gustoasă.

Pentru o experiență a cumpărăturilor rapidă, navigarea prin magazin este eficientizată printr-un nou sistem de ghidaj prin pictograme ce semnalizează categoriile de produse sau servicii. Mai mult, pentru facilitarea orientării, magazinul are o nouă segmentare a spațiului și a rafturilor, cu scurtături printre raioane.

Noul hipermarket beneficiază de o instalație de climatizare ecologică – un sistem complex modern care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate față de mediu.

Cu ocazia deschiderii, dar și în fiecare săptămână, locuitorii orașului Satu Mare se vor bucura de oferte speciale și un sortiment larg și variat de produse, cu accent pe prospețime și produse locale. Prin deschiderea acestui magazin, Kaufland creează 90 de locuri noi de muncă în Satu Mare și contribuie astfel la dezvoltarea comunității locale.