Ionuț Gherle se alătură companiei de dezvoltare software We As Web, ca partener și Chief Growth Officer

Din poziția de Chief Growth Officer, Ionuț va coordona activitatea de consolidare și promovare a serviciilor furnizate de We As Web pe piața națională, dar și componenta de extindere pe piețele internaționale.

Absolvent al Universității Tehnice Cluj-Napoca și al unui program de Executive MBA al University of Hull, Ionuț Gherle a făcut parte timp mai bine de 12 ani din echipa AROBS Transilvania Software, pe diferite roluri de management și, în ultimii patru ani, a ocupat poziția de Director general al UCMS by AROBS.

„După mai bine de 18 ani ca angajat, dar de cele mai multe ori din perspectiva de intraprenor, am decis sa fac pasul către antreprenoriat, alăturându-mă proiectului WE AS WEB. Obiectivul meu este cel de a crește indicatorii esențiali ai companiei, de a consolida poziționarea națională și internațională și de a eficientiza aria operațională. Mă alătur unei echipe care deja a demonstrat potențial de creștere în timp record, pentru a susține strategia și trecerea la următorul nivel de dezvoltare”, afirmă Ionuț Gherle, Partener și Chief Growth Officer, We As Web.

„Ne bucurăm să avem alături de noi un profesionist cu experiență demonstrată în industrie, care ne va ajuta să atingem obiectivele noastre ambițioase. Ionuț Gherle este un lider care ne va sprijini în a fi mai eficienți, agili și performanți”, declară Gabriel Zahan, CEO, We As Web.

We as Web a încheiat 2022 cu afaceri de peste zece milioane de Euro și un profit net de 2 milioane Euro. La finele lunii iunie, echipa includea aproximativ 400 de profesioniști IT.

Recent, We As Web a deschis noi subsidiare în Statele Unite, Marea Britanie și în Germania, pe langă birourile din Moldova și Albania, iar planurile de expansiune continuă cu noi teritorii. Următoarele țări vizate sunt Austria și Olanda. În țară, compania este prezentă în Cluj-Napoca, București, Craiova, Brașov, Iași și Timișoara.

Fondată în urmă cu cinci ani ca o companie de produs, We As Web a devenit în scurt timp una dintre cele mai mari companii IT cu acționariat 100% românesc din țară.

Din 2021, activitatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de tip IT team/staff augmentation, cât și servicii de dezvoltare software. În prezent, WE AS WEB furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franța, Austria, Marea Britanie și SUA.