Hotelul Crowne Plaza Bucharest aniversează 25 de ani și își propune să devină ecofriendly pentru toți oaspeții săi

Crowne Plaza Bucharest a devenit un nume emblematic în peisajul hotelier din București, fiind recunoscut pentru serviciile de calitate și atenția la detalii. Hotelul care aniversează 25 de ani a găzduit oaspeți din întreaga lume: oameni de afaceri, turiști și personalități din diverse domenii, remarcându-se mai ales prin oferta de servicii în domeniul organizării de evenimente, atât private, cât și corporate.

„Fideli sloganului ANA Hotels Calitatea este viitorul nostru, în toţi aceşti ani am continuat să îmbunătăţim calitatea serviciilor noastre pentru a oferi oaspeţilor hotelului perfecţiunea confortului. În prezent, Crowne Plaza Bucharest este o locaţie pe cât de elegantă, pe atât de prietenoasă cu mediul. Suntem încântaţi să anunţăm, cu această ocazie, finalizarea cu succes a proiectului de instalare a unui set de panouri fotovoltaice care generează 300 KWP instalaţi. Acest proiect reprezintă primul nostru pas în direcţia asigurării unei surse de energie „verde”, care să satisfacă integral necesităţile hotelului nostru”, a declarat George Copos, proprietarul ANA Hotels.

Crowne Plaza Bucharest este operat, în baza unui contract de franciză acordat de către lanulț hotelier internațional InterContinental Hotels Group acum 25 ani fiind una dintre primele locații din țară care operau sub un brand internațional.

„Această aniversare reprezintă o ocazie pentru a le mulţumi oaspeţilor noştri pentru încredere şi loialitate. Suntem mândri de reputaţia noastră şi vom continua să oferim experienţe rafinate şi în următorii ani. Hotelul acordă o atenţie deosebită clienţilor care l-au consacrat pe piaţa destinaţiilor preferate pentru organizarea de congrese, conferinţe şi evenimente în săli, pe terase sau în grădina hotelului. Echipa Crowne Plaza Bucharest îşi reafirmă angajamentul de a continua să dezvolte şi să adopte soluţii sustenabile în domeniul protejării mediului”, a declarat Dan Volentir, Director General Crowne Plaza Bucharest.

Cu această ocazie, s-a redeschis terasa Pine Garden Café, un loc ideal pentru evenimente sau pentru a petrece momente plăcute alături de familie și prieteni, degustând dintr-o gamă variată de băuturi și de preparate culinare savuroase, inspirate din bucătăria mediteraneană. Ceea ce face terasa Pine Garden Café atât de specială este amplasarea sa într-un parc pitoresc, de 7.000 mp, care te face să te simți ca în vacanță, departe de agitația orașului.

Crowne Plaza Bucharest este situat în partea de nord a Bucureştiului, într-o zonă verde, la doar 15 minute de mers cu maşina până la Aeroportul Internaţional Henri Coandă. Cele 165 de camere elegante şi confortabile, restaurantele rafinate, 16 săli cu facilităţi pentru evenimente şi întâlniri de afaceri, centrul ANA Spa şi grădina de 7000 mp, au făcut din Crowne Plaza Bucharest un câştigător de 7 ori a premiului 1, la categoria Hotel de 4 stele aparţinând unui lanţ internaţional în cadrul TopHotel Awards. Hotelul dispune de parcare privată şi staţii de încărcare pentru maşinile electrice.

Hotelul Crowne Plaza Bucharest face parte din cel mai mare grup hotelier privat românesc, ANA Hotels. Compania deţine şi operează de asemenea, hotelurile InterContinental Athénée Palace Bucharest, trei unităţi hoteliere la Poiana Braşov – Ana Hotels Sport, Bradul şi Poiana, şi Ana Hotels Europa, care include centrul SPA ANA Health Spa din Eforie Nord, precum şi operatorul instalaţiilor de schi din Poiana Braşov – ANA Teleferic, care a adăugat recent în portofoliul său Restaurantul Panoramic de pe Vf. Tâmpa din oraşul Braşov.