Gama Deluxe revine în magazinele Lidl din 12 noiembrie

Gama Deluxe revine din 12 noiembrie în magazinele Lidl din toată țara cu brânzeturi și deserturi fine, specialități din carne, pește și fructe de mare. Din gama specialităților Deluxe disponibile timp de șase săptămâni în magazinele Lidl din toată țara nu vor lipsi: inelele de creveți cu sos chili (24,99 lei), pastele cu condimente (7,99 lei), șunca de Praga autentică, cu origine Cehia (37,99 lei) sau caviarul de sturion (49,99 lei).

Gama Deluxe oferă și anul acesta o specialitate unică, Jamon Serrano Reserva (299,90 lei/6.5~7.5 kg), o specialitate iberică din carne de porc, maturată timp de 12 luni. Acesta este ambalat alături de un suport special din lemn, cuțit și ascuțitor pentru cuțit și poate fi comandat printr-un apel telefonic sau completând un formular online.

Pentru finalul mesei, sau pentru o gustare dulce, gama Deluxe cuprinde o varietate de delicii, precum selecția de fructe și nuci în ciocolată (14,99 lei), profiterol cu o umplutură de cremă ușoară, învelită în ciocolată amăruie (11,99 lei) sau tort cremos de frișcă (21,99 lei).

Chef Florin Dumitrescu propune o serie de rețete cu inspiraţie internaţională, precum un aperitiv festiv cu camembert și icre de somon, homar și conopidă coaptă cu oțet balsamic sau o tartă cu brânză și curmale medjoul. Rețetele pot fi explorate în detaliu online, alături de toate produsele din gama Deluxe.

Gama Deluxe oferă premii speciale la sfârșit de an
La cumpărăturile de minimum 60 lei și cel puțin un produs din gama Deluxe, clienții Lidl pot câștiga marele premiu – un BMW Seria 4 Gran Coupé, 2 x excursie de 2 persoane în Maldive sau 10 x mini proiector smart Nebula Capsule. Prin înscrierea codului unic de pe bonul fiscal prin SMS la 1812 sau pe surprize.lidl.ro/deluxe, participanţii intră automat în tombolă.