Fuchs Condimente investește 14 mil. EURO în extinderea fabricii din Curtea de Argeș

Fuchs Condimente Romania, parte din grupul german Fuchs, va aloca 14 milioane de euro – investiție proprie – în extinderea centrului logistic și de producție din Curtea de Argeș, care aproape își va dubla capacitatea: de la 11.084 de metri pătrați, cât totalizează, în prezent, la 21.338 de metri pătrați. Noua hală de producție va fi dotată cu echipamente de ultimă generație, printre care și o nouă facilitate de malaxare a condimentelor.

Totodată, investiția va permite companiei să-și extindă portofoliul de produse. „Această decizie strategică contribuie la diversificarea gamei și la consolidarea poziției companiei pe piața locală”, subliniază Uwe-Jens Karl, Managing Director, Fuchs Condimente Romania.

Construcția noului centru logistic și de producție demarează în luna septembrie și este programată să fie finalizată în august 2024. De asemenea, noua hală de producție va juca un rol strategic în automatizarea proceselor. „Acest lucru este de o importanță crucială pentru a satisface cererea în creștere și pentru a pune bazele unei creșteri profitabile și sustenabile”, adaugă Karl.

„Extinderea simbolizează determinarea noastră de a ne consolida poziția de lider de piață în România și, în același timp, de a ne extinde afacerea la nivel internațional. Prin această investiție subliniem angajamentul de a oferi clienților noștri produse și servicii de cea mai înaltă calitate și inovație”, a declarat Nils Meyer-Pries, CEO al Grupului Fuchs.

Fuchs Condimente Romania face parte din Grupul Fuchs, fondat de Dieter Fuchs, în 1952, în orașul Diessen (Germania), ca afacere de familie. În următorii 25 ani de la înființare, Grupul s-a extins în Franța, în Statele Unite, în Brazilia – unde condimentele sunt crescute în plantații controlate și atent selecționate – iar mai apoi, în China.

Astăzi, Grupul Fuchs este prezent în 10 țări, de pe 4 continente, având peste 3.000 de angajați.

Fuchs Condimente Romania a anunțat investiția și proiectul de extindere al unității de producție din Curtea de Argeș în cadrul unui eveniment restrâns la care au fost invitați reprezentanți ai politicii și administrației locale.

Articolul precedentNhood România – cifră de afaceri de 18,7 mil. lei în H1 2023
Articolul următorPenny deschide un magazin în Călărași și ajunge la o rețea de 350 de magazine în România
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.