Festivalul de Vin din Selgros Bacău ajunge la cea de-a patra ediție

38

Selgros Bacău organizează în perioada 23 – 25.08.2019 un festival al vinului, cu degustări blind, sfaturi și trucuri oferite de profesioniști, dar și cu demonstrații gastronomice. Vizitatorii sunt invitați să guste și să deguste, să aleagă din nenumăratele vinuri prezente în Selgros Bacău, acțiune aflată la cea de-a patra ediție.


Dedicat deopotrivă profesioniștilor și pasionaților de vin, festivalul Selgros va propune sute de etichete de la producători interni și internaționali, senzații noi, gusturi clasice, inovații și nume consacrate.

MC-ul festivalului este Marius Florea-Vizante – iar chef peste licori, Sergiu Nedelea, carismaticul sommelier, care va familiariza publicul cu sortimentele de vin.

Doi celebri maeștri bucătari, Cezar Munteanu și Nico Lontras, vor oferi sâmbătă câte un spectacol gastronomic, iar duminică, Andi Moisescu și prietenii vor face atmosferă la un pahar de vin și un preparat făcut ad-hoc de Nico Lontras.

Programul pe zile și alte informații sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 22 de magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Alba-Iulia, Bistrița şi Constanţa.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ B2B din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.