Expo Retail 2022 – Digital, Green & Tech, hub de business dedicat tehnologiei, echipamentelor și serviciilor pentru retail

În perioada 26 – 27 octombrie 2022, va avea loc evenimentul EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, expoziția B2B dedicată tehnologiei, echipamentelor, soluțiilor și serviciilor pentru retail, eCommerce și industria FMCG.

Primii parteneri și expozanți sunt Cargus, Plin Tech, Vectra Eurolift Service, Recicleta, BIODEGRA, Fepra și AiVA. Evenimentul EXPO RETAIL 2022, care se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat – București, este organizat de publicația de business retail-FMCG.ro.

Evenimentul EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech se adresează furnizorilor de tehnologie, echipamente, soluții și servicii pentru retail, magazine online, companii din industria FMCG sau Food Service, care pot fi expozanți în cadrul EXPO DIY 2022.

Rezervă un stand, aici : www.expo-retail.com/expozanti

Pe de altă parte, din punct de vedere vizitatori, expoziția se adrezează technical buyerilor/ directorilor IT/ purchasing managerilor/ directorilor de achiziții de tehnologie și echipamente din retail (rețele de magazine și centre comerciale), magazine online, companii din industria FMCG (producători, importatori, distribuitori) sau Food Service/ HoReCa, care doresc să-și upgradeze tehnologia, echipamentele și soluțiile sau să-și implementeze servicii noi, prin intermediul cărora să îmbunătățească experiența de shopping a clienților.

Înregistrează-te ca vizitator, doar dacă te încadrezi în acest profil, aici: www.expo-retail.com/vizitatori

La EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech, sunt așteptați peste 300 de astfel de manageri, care se încadrează în profilul de mai sus. Pentru două zile, EXPO RETAIL 2022 va fi cel mai important hub de business din această nisă.

Primii parteneri și expozanți EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech

Primii parteneri și expozanți ai evenimetului EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech sunt: Cargus – partener SMART și expozant, Plin Tech – partener TECH și expozant, Vectra Eurolift Service și Recicleta (un program Viitor Plus) – parteneri GREEN și expozanți, iar BIODEGRA, FEPRA și Artificial Intelligence Visual Analytics (AiVA) sunt, de asemenea, expozanți.

B2B Meetings la EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech

O caracteristică specială a evenimentului este platforma B2B Meetings, o oportunitate suplimentară de business. Platforma a fost lansată în aprilie 2021 și până în prezent a programat peste 200 de întâlniri online de business între furnizorii de tehnologie /echipamente și buyeri.

Pe parcursul celor două zile ale evenimentului EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech (26 și 27 octombrie), vor avea loc și întâlniri de business, programate anterior prin intermediul platformei B2B Meetings.

Întâlnirile programate dintre furnizori și buyeri vor avea loc face-to-face, în una dintre cele două zile ale expoziției, într-o zonă special amenajată sau la standuri (întâlnirile sunt gratuite pentru expozanți și parteneri) sau online, în restul anului (întâlnirile pentru furnizori sunt contra cost).

Înregistrează-te, ca furnizor sau ca buyer, în platforma B2B Meetings, aici: www.b2bmeetings.retail-fmcg.ro/inregistrare/

Evenimentul EXPO RETAIL 2022 – Digital, Green & Tech se va desfășura la Combinatul Fondului Plastic – sala Senat, Strada Băiculești, Nr 29, sector 1, București, un loc neconvențional, cu un layout aparte, expoziția având standuri cu un design industrial neconvențional. Expoziția va găzdui aproximativ 40 de standuri și se întinde pe o suprafață totală de cca. 1.000 de mp.

Mai multe detalii și oferte personalizate pentru parteneri la contact@expo-retail.com sau tel. 0720120456.

Articolul precedentSummer Sale la Jungheinrich România (P)
Articolul următorLanțurile de aprovizionare din industria alimentară românească nu au fost întrerupte în pandemie, dar au blocaje din cauza războiului din Ucraina
Modern Buyer
Modern Buyer este un pionierat in zona produselor editoriale specializate, fiind prima platforma de informare destinata specialistilor in achizitii – buyeri si oameni de vanzari - din Romania.