Doua targuri cu specific romanesc la Kaufland-Electroaparataj si Kaufland Brancusi

Pana pe 30 decembrie, bucurestenii sunt asteptati la cele doua targuri de bunatati romanesti, amplasate in perimetrul a doua magazine Kaufland din Capitala: Electroaparataj, Sos. Pantelimon si, respectiv, Brancusi, Str. Valea Oltului. Targurile vor functiona intre orele 10.00-20.00.

Oferta producatorilor romani include de la accesorii pentru bradul de Craciun, bunatati pentru masa de Sarbatori pana la cadouri handmade pentru cei dragi.
“Ne bucuram ca le putem oferi si de data aceasta producatorilor si fermierilor locali un spatiu de vanzare si logistica gratuit, astfel incat acestia sa isi poata prezenta produsele direct, iar romanii sa poata cumpara numai alimente proaspete, 100% locale sau obiecte decorative facute manual”, declara Valer Hancas, Manager Corporate Affairs & Comunicare Kaufland Romania.

In casutele de lemn puse la dispozitie producatorilor locali, bucurestenii vor putea cumpara asadar produse traditionale din carne de porc, branzeturi, miere de albine, dar si obiecte de artizanat, bijuterii handmade, lenjerii de pat, fete de masa si ii brodate, icoane si troite sculptate, decoratiuni de brad, masti de Craciun, turta dulce.

Pana in prezent, Kaufland a organizat peste 20 de Targuri de bunatati romanesti in intreaga tara si a sprijinit zeci de mici producatori locali si regionali sa isi comercializeze produsele astfel.