Danone lansează iaurturile Activia Natur Cremos

6

Danone lansează iaurturile Activia Natur Cremos, iaurturi natur cu o textură cremoasă, disponibile în două variante de ambalaj: 150 grame și 400 grame. Odată cu noile iaurturi, Activia lansează și un nou ambalaj care combină, din punct de vedere vizual, două culori simbolice – verde, culoarea specifică brandului, și alb, caracteristic iaurtului.

Fiecare pahar de Activia Natur Cremos conține peste 4 miliarde de fermenți Bifidus ActiRegularis. Textura cremoasă și gustul iaurtului sunt obținute datorită ingredientelor de cea mai bună calitate, lăsate la fermentare pentru cel puțin 7 ore.

Iaurturile Activia Natur Cremos sunt produse în fabrica Danone din București, cu lapte majoritar românesc, de la ferme și gospodării din țara noastră și se regăsesc deja pe rafturile magazinelor din România.

Activia este brandul de lactate proaspete numărul unu la nivel mondial, fiind consumat în 70 de țări, de pe 5 continente. Activia a fost lansat pe piața românească în anul 2001, în prezent având în portofoliu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic-dejun, cu topper de cereale.