Culinaryon, centrul de divertisment culinar, s-a deschis la Bucuresti

0
70

Culinaryon este o retea internationala de studiouri de gatit si de divertisment, care detine centre in Singapore, Moscova si are in plan sa lanseze cel putin 100 de noi unitati la nivel international. Centrul din Bucuresti si-a deschis portile la final de octombrie. Situat pe Soseaua Pipera, nr. 48, intr-un hangar complet renovat, Culinaryon se intinde pe o suprafata de 1.300 de metri patrati si poate gazdui pana la 200 de persoane.

Trei mari studiouri modulare de gatit comunica intre ele, fiecare fiind echipat cu statii de gatit mobile extrem de bine dotate, mese pentru bucatari, bar si sisteme multimedia de ultima generatie.

In sala VIP vor fi organizate evenimente private cu participarea celor mai renumiti chefi. Sala VIP ofera o vedere panoramica asupra studiourilor de gatit si aici se pot organiza seri relaxante cu prietenii in jurul unei mese unicat, din lemn de maslin, veche de peste 100 de ani.

Centrul mai cuprinde si o vinoteca in care invitatii vor descoperi cele mai bune vinuri romanesti si internationale, vedetele fiind selectia premium de vinuri WineOn produse in regiunile Toscana si Piemont din Italia. In plus, Culinaryon are in dotare doua sali de conferinta modulare, care pot gazdui intalniri de afaceri.

„Suntem siguri ca romanii se vor distra foarte bine aici gatind impreuna cu cei mai buni bucatari, intalnindu-se cu prietenii dupa serviciu. Se pot relaxa in zilele libere cu colegii, sau pot organiza evenimente de neuitat. Altfel spus pot avea alaturi de noi, un milion de aventuri culinare”, a declarat Alessio Lewithin, Partener, Culinaryon Romania.

Lansata in 2012, compania a organizat pana acum evenimente la care au participat peste 70.000 de clienti si este liderul de piata in zona de divertisment culinar, cu o cota de piata de 60%.

Culinaryon a pornit acum cinci ani, in Moscova, primul centru fiind deschis in apropiere de Kremlin, pe o suprafata de 850 de metri patrati. Centrul moscovit include cinci studiouri de gatit si o sala de conferinte. In 2015, academia de aici a gazduit peste 30.000 de clienti, serviti de peste 60 de angajati si 50 de bucatari renumiti. La Singapore s-a lansat in octombrie 2015, fiind localizat in Piata Raffles, in inima districtului financiar din oras. Cu o suprafata de 7.000 de metri patrati, Culinaryon Singapore este nu numai cel mai mare astfel de spatiu din oras, ci si singura alternativa unde marile companii cu mii de angajati pot organiza evenimente unice.