Companiile germane din industria cartofului caută distribuitori pe piața românească

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană împreună cu GEFA Export Service organizează în numele Ministerului Federal German al Alimentației și Agriculturii o delegație de sondare a pieței cartofului în România și Bulgaria. În România, delegația va avea loc între 20 și 22 mai. Ulterior, ea va continua în Bulgaria.

Unsprezece companii germane, active în industria de prelucrare și producție a cartofului din Germania, doresc să identifice parteneri de afaceri în România, în principiu distribuitori, importatori și cumpărători en-gros.

În cadrul acestei delegații se organizează și un eveniment de networking la Brașov cu companiile germane, destinat companiilor românești interesate de alimente și specialități germane și active în industria cartofului.

Un scurt profil al celor 11 companii germane interesate să pătrundă pe piața din România și interesele lor de colaborare: http://rumaenien.ahk.de/uploads/media/Lista_participanti_01.pdf

Firmele interesate sunt rugate să completeze formularul de participare online http://rumaenien.ahk.de/ro/events/evenimente-actuale/formular-de-exprimare-a-interesului-de-colaborare/ până cel târziu luni, 6 mai 2019.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să contactați Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană la nr. de telefon 021 2079146 sau prin e-mail sos.irena@ahkrumaenien.ro.