Compania Parmafood introduce în supermarketuri brandul de cafea Kimbo

Compania Parmafood a preluat importul și distribuția în retailul modern și în TT a brandului de cafea Kimbo, o cafea de calitate, inspirată din tradiția italiană. Compania a fost fondată în sudul Italiei, la Napoli, de către frații Rubino în 1963, întâi sub numele de Cafè du Brasil, ca apoi să se transforme în Kimbo. Kimbo se află în topul primilor cinci jucători din piața italiană, iar producătorul este aflat într-o continuă dezvoltare. 

Sortimentația propusă de Parmafood pentru piața de retail modern din România cuprinde 14 articole, într-o gamă largă de formate (cafea măcinată, boabe, capsule tip Nesspreso), precum și o gamă variată de amestecuri, pentru a se potrivi gustului divers al consumatorilor, cu indicarea clară a principalelor caracteristici ale produsului.

Gama Kimbo Aroma (Intenso, Classico, Italiano și Gold 100% Arabica) oferă pachete de 250G, câte 12 pachete la bax.

Kimbo Aroma Intenso 250 G este o cafea cu un gust bogat și plin. Stilul italian de prăjire și aroma pătrunzătoare dau acestui amestec o intensitate caracteristică.
Intensitatea 6/6
Aroma 6/6
Gust 5/6
Tarie 6/6
Densitate 5/6

Kimbo Aroma Classico 250 G este o cafea dulce și aromată. Cel mai popular amestec din Italia, obținut din cea mai bună cafea Arabica, care a fost atent selectată și prajită. Aromă plină și catifelată.
Intensitatea 6/6
Aroma 5/6
Gust 5/6
Tarie 5/6
Densitate 5/6

Gama de cafea espresso Kimbo Gold 100% Arabica conține cafea măcinată la pachet de 250G (12 pachete la bax), Kimbo Aroma Gold, cafea boabe 250 G (6 pachete la bax), Kimbo Gold 100% Arabica la cutie, 250G (12 bucăți la bax) și Kimbo -Aroma Gold 100% Arabica, 1KG (6 bucăți la bax).

Gama Kimbo Gold este perfectă pentru utilizarea în cafetiere, mașini de filtrare, vase de moka și mașini de espresso. Oferă un amestec de 100% Arabica, provenită din America Centrală și de Sud, produce un espresso cu aromă intensă, persistentă și delicată. Cafeaua este ambalată în vid sau în cutie de metal.

Intensitatea 6/6
Aroma 6/6
Gust 5/6

Tărie 6/6

Densitate 5/6

Gama Kimbo de capsule compatibile cu Nespresso a fost recompensată oficial cu Premiul pentru Calitate. Gama cuprinde sortimentele Armonia, Napoli, Intenso, Bio, câte 10 capsule (7G), câte 6 cutii per bax.

Capsulele Kimbo Armonia (100% Arabica) oferă un echilibru perfect între dulceață și aciditate. Cafeaua are o aromă florală combinată perfect cu aromă de migdale și mirodenii. Este o cafea organică de proveniență din Nicaragua, Peru, Tanzania și India.

Intensitatea 9/12
Aroma 6/6
Tarie 4/6
Densitate 5/6

Capsulele Kimbo Napoli oferă un amestec din cea mai bună cafea Arabica provenită din America Centrală și de Sud, combinată cu o atingere de Robusta din Asia. Echilibru bun, plin și dulce, având note plăcute de flori și de biscuiți proaspeți copti.

Intensitatea 10/12
Aroma 5/6
Tarie 5/6
Densitate 5/6

Kimbo Esspreso Bio (10 capsule) oferă un echilibru perfect între dulceață și aciditate. Are o aromă florală combinată cu aroma de migdale și mirodenii. Este o cafea organică din Nicaragua, Peru, Tanzania și India.
Intensitatea 8/12
Aroma 6/6
Tarie 5/6
Densitate 3/6

Kimbo Esspreso Intenso (10 capsule) este o cafea neagră prajită, tipică tradiției napoletane. Are o aromă intensă cu o densitate complete, cu un gust persistent având note de ciocolată neagră.
Intensitatea 12/12
Aroma 5/6
Tărie 6/6
Densitate 6/6