Coca-Cola anunță turneul Caravanei de Crăciun

Coca-Cola aduce spiritul Crăciunului în orasele din Romania odată cu revenirea celebrelor sale caravane de Crăciun Coca-Cola. Timp de aproape trei decenii, de când au luminat pentru prima dată micul ecran într-o reclamă TV la mijlocul anilor 1990, caravanele au fost un semnal al începerii sezonului festiv.

În Romania, Caravana Coca-Cola va ajunge în Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Craiova, Oradea, Cluj Napoca, Constanta, Suceava, Iasi, Galati, Targu Jiu și Pitesti.

“Caravana de Craciun Coca-Cola a devenit o tradiție îndrăgită care aduce familiile și comunitățile locale împreună pentru a se bucura de magia Crăciunului. Anul acesta, mai mult ca oricând, sărbătorim spiritul și tradiția Crăciunului și faptul că, indiferent de obstacole, acesta își găsește mereu calea de a ne aduce mai aproape, alaturi de familie, de prieteni si de alti membri ai comunitatii, bucurandu-ne împreuna de aceste momentele de sarbatoare.” – Iuliana Nedelcu – Marketing Director Coca-Cola România.

Caravana Coca-Cola dă startul oficial al Crăciunului, pornind la drum cu parada dintre Piața Victoriei -în jurul orei 18:45- și Piața Unirii din București.

Toți cei care nu pot participa la festivalul Caravanei de Craciun Coca-Cola se pot bucura de un joc de sezon în aplicația Coca-Cola, oferindu-le sansa de a castiga premii surprinzatoare.